| pinky_2278 a întrebat:

Buna:*. Am o colega n clasa care e cam "proasta". se taie mereu pe maini iar taieturile semnifica un semn pe care l a gasit pe un mormant si colegii mereu ii spun ca nu e bine ce face dar ea nu vrea sa inteleaga... e asa de enervanta.Se prosteste mereu ca ea nu este asa dar de cand au bagat-o mai mult in seama niste fete din clasa de la mine a prins si ea figuri. Voua vi se pare normal ce face ea?

Răspuns Câştigător
| AlysaAly a răspuns:

Am si eu una in clasa care face asa insa are multi prieteni si face figuri mereu, se crede cea mai tare dintre toti, isi taie mainile si scrie numai lucruru triste pe mana, si mai ales ii place sa vada sange, probleme nu cred ca ar avea da asa ii place ei sa faca
dar ma intreb cum ar fi ea daca numeni nu ar mai bagao in seama?
Pe mine ma enerveaza sa vad pe una in fata mea ca se taie singura si sa mai aiba tupeul sa spuna ca-i mai si place sa faca asta.
Daca si prietena ta face la fel te sfatuiesc sa ai grija, ca persoanele care sunt asa este greu sa te atasezi de ele si sa le faci sa inteleaga un lucru sa faca diferenta intre ce este bine si ce este rau, mie cam greu sa cred ca se va schimba si va inceta sa mai faca asta.

3 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Sigur că nu, dar fiecare este răspunzător în fața lui Dumnezeu pentru actiunile sale.

| zanesiprintese a răspuns:

Acest gen de persoane se numeste EMO! laughing care este la moda, o porcarie! Asta se mai cheama si teribilism, dar si lipsa de comunicare cu parintii si totodata dezinteresul parintilor fata de copil.

| BlackVeil a răspuns:

E viata ei, face ce vrea cu ea! Ce treaba ai tu? straight face