Eu te sfatuies sa nu dai ascutare gurilor rele. Daca asta e ceea ce vrei sa faci si respectivul nu ti-a propus nimic, eu zic sa mergi inainte.
...
Si bafta in cariera de model
Cauta pe net o sa gasesti toate informatiile necesare si nu mai ascula de alte persoane ca trebuie sa faci s*** cu el astea sunt prosti du-te si veizi u personal ce se intampla cea mai buna modalitate
Am cautat pe interenet si am gasit! Niste numere de telefon, o adresa si un nume . Nu m-a ajutat internetul si sa ma duc singura in agentia acestui tip dupa cate am auzit... iti imaginezi ca ce am auzit fie ea minciuna sau nascocire are un sambure de adevar provine de la ceva. Tipul e si arab! Oricum iti multumesc cred ca voi astepta inca ceva raspunsuri cu diferite pareri si voi merge la agentie.
Nah eu nu-s da ce iti sugerez du-te u acolo si o sa veizi exact cum eee parerea mea
Sau lasa-mi id tau si o sa caut eu ca mai cun pe cineva care face modeling si poate stie ea
Ti-am trimis mesaj cu el. Si eu am spus ca sunt model doar ca am lucrat si lucrez cu firme serioase.
Stii ..Chuck Norris are tricou cu mine. deciiii. lasa-ma sa te insotesc la acel Ruben, O sa-i venim noi de hac daca-ti face avansuri neortodoxe (vuuup, boom) Il "arabim" imediat. si vezi cum sta treaba cu el, e sau nu serios!
DEcii?
ce simpatic esti!
Asta inseamna ca...mergem?
Mergem! daca esti din Brasov
Sunt din BraTg-jiu , da` mergem, "nu e probleme" !
Pai si cum faci? te duci singurica acolo. la ruben ala? :-s
Cum sa ma duc singura... ai zis ca ma insotesti si in primul rand te iau la mine acasa pentru un sejur la munte
Asa mai merge Imi place
Cand facem "afacerea"?
hmm. deja Ruben s-a speriat