| Iulianaiuli78 a întrebat:

Buna, am o întrebare pentru cititorii de cărți, cărțile te ajută să îți exprimi mai bine sentimentele? Nu știu cum să îmi exprim sentimentele /emotiile
atât de bine si aș vrea să nu rămână așa! Sau ce altele chestii m-ar putea ajuta la această problemă...

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Raspunsul e da, fiindca personajele din carti se exprima mai elocvent decat in viata reala, sau nu, in functie de ce carti citesti, ce genuri. laughing Plus ca iti diversifici vocabularul, esti mai articulat si multe alte beneficii care nu au neaparat legatura cu comunicarea. Daca doresti cu adevarat sa intri pe subiect, poti citi carti de comunicare si gasesti materiale video foarte utile inclusiv pe Youtube.

Uite un articol care confirma ce cauti tu, chiar daca e pentru copii, se aplica de fapt si la adulti https://childrenscourse.com/......unication/

| Iulianaiuli78 explică (pentru dullcat):

Engleza? Română, nu e?

| dullcat a răspuns (pentru Iulianaiuli78):

Poti sa dai click dreapta si translate, sau sa pui intrebarea pe google.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In mod clar cititul te ajuta sa te exprimi mai bine indiferent de ce ai de exprimat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai degrabă poeziile. Cele creație proprie. Cărțile mai mult îți inspira emoții, sentimente decât să te ajute sa le exprimi.

| 76843 a răspuns:

Citind cat mai mult, iti formezi un vocabular. Si te poti exprima mult mai usor in orice situatie, nu doar cand e vorba de sentimente.