| ioanacoruga4567 a întrebat:

Bună, am o întrebare destul de stupidă. După ce te decazezi de la hotel, e ieșit din comun că duci gunoiul? laughing Am stat cu o prietenă câteva zile la un hotel și când trebuia să plecăm am zis să scot și gunoiul și a început să facă mișto de mine, că se vede că e prima oară când merg la un hotel, că nu e obligatia mea și m-a făcut să mă simt prost. laughing Și asta pentru că prietena respectiva e o persoana educata și mai ieșită în lume, dar mi s-a parut urat ca mi-a spus asta si pana la urma nu am inteles, nu e ideal sa duci gunoiul dupa ce pleci de la hotel? Știu că sunt persoane plătite care se ocupă cu ordinea, dar e "prea mult" că duci gunoiul? laughing

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, e prea mult. Dar nu te oprește nimeni

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E un gest drăguț să lași ordine în urmă.
Gunoiul va fi ridicat de către cameriste. Dacă vrei să îl duci, e frumos din partea ta, dar în multe hoteluri nu ai unde să îl lași, pubelele fiind într-o zonă în care clienții nu au acces.
Am lucrat mulți ani la un hotel, iar gunoaiele se puneau în locuri diferite (sortate), încuiate. Când un client aducea singur gunoiul, trebuia să îl preia un angajat, și mai mult încurca, decât dacă îl lăsa în cameră, să fie ridicat la vremea lui.
Nu ar trebui să îți fie rușine de momentele în care nu știi ceva; vor fi multe astfel de situații: primul zbor, prima nuntă, prima zi de muncă într-un domeniu nou, etc.
Trebuie să prinzi tupeu, să anunți că nu știi, și să ceri indicații. Asta mi se pare cea mai ok atitudine.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Eu am stat la un hotel doar o noapte in care am băut si am chefuit iar la urmă am coșul plin si o sacoșă extra laughing
Am pus 20 de lei pe un bilet ''Scuze de deranj''. La urmă cand am făcut check out a trimis menajera să verifice, dacă am consumat ceva din frigider, etc, și a zis doar ''E bine, e bine'' laughing

| gemeni6226 a răspuns:

Deci nu e obligatia ta sa duci, dar nici gaura in cer nu se face daca tu te simti bine, si inca ceva : ceea ce crezi tu in viata asta ca faci bine sa nu te lasi infuentata de parerea altuia, altora niciodata.Sa vezi ce libera vei fi cand parerea nimanui nu va fi mai presus de ceea ce crezi tu ca e bine.Eu cel putin de 20 de ani asa traiesc ca daca eu stiu ca ceea ce fac e bine, nu ma intereseaza de parerea contrara a nimanui-si imi sustin punctul de vedere, iar cui nu-i plac asa sa se duca invirtindu-se.
Tot ceea ce tine de curatenia unei camere de hotel apartine cameristei, doar distrugerile facute in camera sau in spatiul apartamentului de hotel trebuie suportat de client(plus evident consumatia.)

| EcceHomo a răspuns:

Eu las camera de hotel, când plec, ca la venire:pat făcut, fără gunoi, impaturesc prosoapele, chiar dacă știu că vine cineva pentru curățenie, imediat ce plec.
Am observat însă o data că administratorul unei pensiuni s-a uitat ciudat la mine, când i-am cerut sa îmi spună unde este pubela de gunoi, ca și când as fi avut ceva de ascuns.