Buna. Nu exista vampiri, dar exista legende despre vampiri cum ca ei ar fi existat acum ceva timp. Eu una nu cred ca exista, dar imi place de ei. Lumea lor este fascinanta. Nu este un lucru rau sa crezi in ei(chiar daca nu exista). Asta inseamna ca iti plac vampirii mult si iti place felul lor, dar ai grija sa nu exagerezi.
Vampirii nu exista.Ei apar in filme si multi oameni au luat acest lucru a fi adevarat.Acestea sunt prostii.Nu mai crede in asa ceva.
Vampiri sunt legende,care au trait acum multi ani. Unii cred,si alti nu si cu chestia cu jenant, eh, depinde de ei.Nu poti arata asta! Si eu cred, dar nu am ce face.
Nu exista vampiri ( si ma mir deoarece toate lucrurile au avansat ff mult cred ca in 2014 o sa si zburam ) in fine nu exista nu are cum toate astea sunt povesti si filme si tot felul de prosti care uneori iti intra in cap si nu prea iti mai ies...
Ok.Pe ce baza spui ca nu exista vampiri? In orice disputade acest gen, e bine sa "vizualizezi" si parerea celuilalt.Chestia cu vampirii e foarte veche, de ex valkyriile, din mitologia nordica.Erau niste femei pe cai inaripati,care,dupa batalii, duceau sufletele eroilor in Walhalla, dar sugeau sangele din corpuri.La fel si Lamiile din Grecia...pana si in Biblie este amintit de un vampir, anume Lilith.Ma rog.ai auzit vreodata de Peter Plogojowitz(cred ca asa se scrie)? Tipu asta o murit si, dupa moarte, o cauzat moartea a 9 apropiati.Cica o murit de ciuma, o minciuna pentru a linistii taranimea sarba .In alte ordine de idei,astazi,pentru a tine sub control multimea,se sustine ca vampirii sunt doar bolnavi de porfirie... Dupa parerea mea, prostiile astea de Twilight, Vampire Diaries si dracu' mai stie ce porcarii scot stia pe piata fac doar rau.Cu toate ca majoritatea fetelor sunt in limba dupa Edward ala,care seamana cu un hoit,si cred in vampiri din cauza lui,fara sa stie despre ce e vorba. In fine, fiecare crede dupa cum il duce capu, dar adevarul e unul singur.
Depinde ce intelegi prin vampiri. Exista lilieci vampir care se hranesc cu sange de animale. Tantarii sunt tot vampiri, pentru ca se hranesc cu sangele nostru. Vampir pentru mine inseamna ca te hranesti cu sange, acesta fiind principala ta hrana. Nu-ti recomand sa incerci asta, pentru ca iti poate afecta organismul. Pentru mai multa documentare, poti sa incerci Google.
Pai`...Eu cred ca exista, uite de ce: sa zicem ca te ranesti la mana, si iti stergi sangele cu limba`...incepe sa iti placa si la fiecare rana iti sugi sangele. Devii dependent si uite asa apar vampirii. Fundita?
:-)) Asa fac si eu. E normal. Nu inseamna ca te transformi. O cantitate mica de sange nu are un gust atat de rau, mai ales sange din deget :-)). Vampirii nu existaa!
Ee...Am raspuns si eu la o intrebare si`...eu chiar cred ca poti devenii' dependent