| buna26789999 a întrebat:

Buna! Am o intrebare, mi-e foarte rusine cu numele de familie la modul ca evit sa particip la olimpiade, sa merg sa imi iau premiul..ma simt foarte jenata, ma cheama "Calu" iar urasc asta.

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Stiu cat de rai pot fi copiii. Eu am un al doilea prenume mai ciudatel. Nu e urat dar e un pic mai diferit si tot timpul se hlizeau copiii cand ma striga cineva. Nu imi imaginez cum te simti cand ai un nume usor amuzant. Momentan nu ai ce face, trebuie doar sa-ti schimbi atitudinea, sa il porti cu mandrie. Cand o sa fii adult o sa scapi foarte usor de el. E plin de baieti cu numele Popescu, Ionescu etc deci sigur gasesti unul pe placul tau laughing si chiar daca divortezi tot poti sa il pastrezi.

Iar pentru violeta care a dat un raspuns absolut idiot si careia ii place sa ia oamenii de sus la orice intrebare: sper din suflet sa-ti inchida contul. Site-ul asta e despre a empatiza cu ceilalti nu e un loc unde sa-ti versi frustrarile. Mars!

| buna26789999 explică (pentru Furnicuta000):

Iti multumesc chiar ma simt mai bine!?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu vad o problema ca te numesti Calu.
De cand nu ai mai fost la olimpiade?

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca acest motiv este cel mai idiot motiv pe care l-am auzit vreodata, sa nu inveti si sa nu vrei sa iei premii doar pentru ca te cheama "calu"!
Dar tu ceva creier ai?
in viata vrei sa faci ceva, sau inventezi alte motive ca sa nu vrei s afaci nimic?

| wildthing a răspuns:

La ce olimpiada sa participi? ...cu limba romana cel putin, nu prea te descurci.
In alta ordine de idei, nu vad ce-i atat de rusinos in a te numi "Calu".
Porti numele unui animal, un animal nobil.
Exista oameni celebri cu nume mult mai "amuzante" si nu au nici o problema cu asta. Oamenii te judeca in functie de ceea ce reprezinti ca persoana, nu in functie de nume.