| GlossyBabe a întrebat:

Buna,am o intrebare pentru cei care au facut nunta de curand!
Eu si logodnicul meu ne pregatim pentru nunta si eu sunt foarte curioasa in general cam care sunt preturile pentru o nunta in ziua de azi! Ma refer in general de la rochie pana la tort,sala,invitatii,fotograf,flori,dj,decoratiuni, deci tot ce tine de o nunta! Va rog mult!

Răspuns Câştigător
| Sadop a răspuns:

Asta depinde de cum vrei tu să fie nunta. Dacă vrei rochie de la Paris, meniuri alese, tort cu 15 etaje, 500 de invitaţi şi sală la cel mai luxos restaurant normal că te va costa mult mai mult. În general, pentru o nuntă normală, nici prea mult nici prea puţin, zic să ai pregătiţi undeva pe la 400 de milioane ( vechi ). Ţi-am zis, acum depinde şi de pretenţiile tale.
Casă de piatră!

2 răspunsuri:
| Catalin8789 a răspuns:

Eu cand am facut nunta, invitatiile, marturiile, artificii, plicuri de bani si restul le-am cumparat online de pe www.decoratiuni-nunta.com si am iesit mult mai ieftin, iar cei de acolo mi-au facut si un discount, iar la sala mi-au oferit ei tot meniu, decoratiuni etc. Si m-a costat aproape 350 milioane lei vechi, dar cu banii stransi si caodurile primite am iesit pe "plus" ca sa zic asa.

| kysart a răspuns:

Totul depinde direct de ce iti doresti si calitatea serviciilor dorite. Ul alt factor care influenteaza direct este nr. persoanelor invitate, daca vrei Dj sau formatie, aranjamente florale in sala si multe altele. Cel mai bine pentru tine este sa consulti un consilier de nunta si iti face un necesar cu ce ai nevoie iti indica serviciile dorite si astfel afli cum stau lucrurile inainte sa te apuci. Iti recomand cu drag www.academiadenunti.ro