Cand vad pentru prima data un baiat ma uit la felul cum arat, daca este ingrijit... Pentru mine trebuie sa fie inalt si sa fie proportionat. Sa aiba simtul umorului, sa aiba o cultura bogata adica sa am ce discuta cu el. Trebuie sa fie vorbaret si indraznet. N
"fiecărei fată"
Nu mai pune intrebari ca asta sau macar vorbeste corect gramatical! Chiar e asa de greu?
Traim intr-o lume in care aspectul fizic e pe primul loc(desi majoritatea oamenilor spun ca:sa aiba caracter frumos, frumusetea e trecatoare...bla,bla,bla.)Dar tot acei oameni se vor uita mai intai la fizic,pentu ca asa reactionam noi,specia umana,deci fizicul conteaza. Dupa, as putea spune inteligenta, modul in care faci o fata sa se gandeasca la ce i-ai spus si evident comportamenul, dar te rog sa ma crezi ca fetelor nu le plac baietii sensibili/pampalai(pentru ca nu se simt in siguranta langa ei, simt doar mila). Aceasta este parerea mea...Desi mie imi plac baietii "rai", rebeli, un tip care sa aiba caracteristicile de mai sus nu e de refuzat! Have a nice day!
Trebuie sa arate cat de cat bine, sa fie zambitor, prietenos, amuzant, atent cu tine, etc
anonim_4396 întreabă: