Pai in primul rand ma intreb pe mine de ce sa fac asta- daca este o persoana apropiata unei persoane la care tin eu, ma poate afecta si atunci ma port frumos de dragul persoanei la care tin. In general, eu incerc sa evit persoanele care imi sunt antipatice si cand e chiar inevitabil ma gandesc ca ar putea exista chestii mai rele.
Pf-haaa, de ce sa ma port frumos
Pur și simplul persoana aia nu exista pentru mie, nici măcar bună ziua nu ii dau
Se numeste "acting" (actorie)
marea majoritate a oamenilor reusesc cat de cat, macare pe, perioade scurte, in teorie mai ales fetele
asa ca, cand iti vine sa ii spui ceva, tine-ti respiratia si gandeste-te ca scapi curand
daca in schimb problema e continua (locuieste la tine in casa) as incerca sa rezolv problema, chiar daca imi pun palma in kur si plec, NU POTI TRAI IN STRES CONTINUU, nici macar de dragul familiei/iubitului/etc.
Aplic eticheta "strict profesional", ma asigur ca ce informatie ofer este oferita fara a afisa sentimentele mele fata de acea persoana, adica pokerface. Daca nu merge si situatia escaladeaza atunci infrunt acea persoana si-i spun, din punctul meu de vedere, ca vreau sa mearga lucrurile, ok sentimentele de amicitie nu sunt acolo dar daca tot trebuie sa comunicam, o sa incerc sa o fac eficient, scurt si la obiect, si ar fi frumos si indicat ca acea persoana sa faca la fel ca sa nu iasa conflicte, ca nimeni nu are nevoie de drama. Nu e nevoie de ocolisuri, evitat sau dimpotriva rastit in fata deoarece sentimentele, judecatile, ideile formate pe baza experientei cu persoana respectiva au fost interpretate intr-un anume fel din x motive, iar acele motive pot expira sau schimba.
Pur si simplu. In viata nu ai niciodata sansa de a alege persoanele cu care interactionezi. Daca e la nivel profesional o fac cu zambetul pe buze si imi urmaresc scopul iar daca e la nivel mai personal, pur si simplu intru pe default.
Acting skills, mai pe scurt.
Nu cred ca nu am suportat pe cineva vreaodata :/
Dar daca as presupune ca asa ar fi pentru o zi, m-as gandi ca este un muritor la fel ca restul si ca nu conteaza nimic din ce face el sau eu in acel moment. Si apoi trece
meinteil întreabă: