Ciao:*
Pai si eu mi-am facut singura pierce in buza ...si m-a durut deoarece buza are mai multe straturi de tesut si pana ce le sectionezi pe toate dureaza un pic(asta daca ti-ai pierdut si tu mintile ca si mine si ti-l faci direct cu pierce-ul)
Dar la salon o sa til faca cu o branula(e un ac cu o gaura mai mare prin care sa intre pierce-ul)...
Cu pistolul nu til face nimeni deoarece cu pistolul se face doar in ureche...si in plus nu e igienic pentru buza:D
La salon s-ar putea sa te anesteziene cu un spray(lidocaina de obicei)si dupa aceea sa iti bage respectivul ac prin buza si dupa pierce-ul...
Oricum eu am avut de 3 ori pierce in buza si l-am scos dupa vreo cateva ore(toate facute de mine)...
Nu m-am infectat dar mi s-a umflat putin buza.am renuntat la el deoarece era riscul sa imi sparg dintii cu el(cand vb sau iti musti buza din greseala)si tin la dinti mei:D
http://www.youtube.com/watch?v=kphu1FQmWTU
Cam asa face un profesionist:)
Sfat:du-te la un salon si ca sa fi sigura uitate la o procedura si daca esti multumita fa-ti daca nu nu iti faci:P
Eu am avut si am ramas cu o cicatrice extrem de mica si nu se vede deloc. Dar gandeste-te bine inainte sa iti faci asta...
Si ai grija sa fie totul steril deoarece poti sa te trezesti cu sida sau cine stie ce infectie :D
Take care!:*
Pe dracu! Nu doareO sa simti doar o impusatura mica...(daca mergi la salon) Daca ti`o faci tu singura sau altcineva care a facut`o doar de cateva ori in viata lui, clar o sa doara pik...sau in orice caz ti se infecteaza.Deci cel mai sigur ar fi sa mergi la salon. Acolo sunt oameni priceputi in asa ceva