Pentru 100 mil de euro stau si in cap in timp ce ala ma plesneste cu paleta de pinpong la c.ur
Ohoooo zi mersi sa fie " numai asta " si nu ceva mai HARDCORE! Înțelegi ce zic? Ceva de tip dusuri la Rahova!
In cazul in care dusmanul este de sex masculin ca nu s-a specificat nimic in enunțul provocării! Poate sa fie si o " damă " cel mai mare dusman?!
Pentru 100 mi-l pot să mă pocnească la fund și 4 midgeti și să toarne și miere de albine peste mine.
Sigur că aș accepta.
Aș sta 10 minute cu mine, nu mi-a făcut nicio altă persoană mai mult rău decât mi-am făcut eu.Dar dacă trebuie să fie neapărat o altă persoană, situația ar fi chiar mai ușoară.
In acest caz e "ati", nu "a-ti".
Explica te rog, ce intelegi prin "va face absolut de toate cu toata rautatea", dar "absolut orice legal, in afara sa va omoare sau sa va distruga corpul".
As putea deduce : scuipat, batut, palmuit, gadilat la tălpile goale, ceva " chestii BDSM " eventual. nu ma duc cu gândul mai departe la scenele de la dusurile din Rahova *( penitenciarul )!
Da, dar nu ar fi legal...deci nu se incadreaza.
Cat timp nu ma omoară parca as accepta? Dar noi stam pasivi alea 10 minute? Ca poate este pe invers si ne "face fetite " parca nu as dori!
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: