| ghfgjgjkgj a întrebat:

am o intrebare? Un profesor poate fi sanctionat cumva sau exista o lege care sa ii faca ceva in cazul in care a injurat un adolescent(14 ani) vorbeste la telefon in ora sau trimite copii sa ii plateasca facturile?

4 răspunsuri:
| profudereligie a răspuns:

Binenţeles! Primul drum trebuie făcut la director şi raportat fenomenul. Acest lucru trebuie să îl aduceţi şi la cunoştinţa părinţilor voştri şi trebuie să le spuneţi, atât directorului cât şi părinţilor, faptul că aţi raportat aceste probleme. Este posibil ca tu să fi greşit, respectiv ca profesorul să aibă motive pentru faptele sale, dar şi atunci eşti în câştig, deoarece ştie că ai simţul răspunderii şi nu te laşi călcat în picioare.

| Im.GIulee a răspuns:

Imi aduce aminte de pedagogicul din galati 8-)

| ghfgjgjkgj explică:

Pai sa o iau de la inceput, Profesoara statea pe hol si vorbea la telefon(inca nu intrase in clasa) si am rugato sa ma lese pana la baie si ea a spus ca nu ma lasa si m-a trimis in clasa, eu nu am reactionat si m-am dus direct in clasa dar usa clasei noastre este stricata si trebuie sa o trantesti ca sa se inchida calumea, cand a intrat in clasa mi-a spus in felul urmator: ridicate in picioare nesimtito, esti o proasta care nu stie sa spuna 2 vorbe si gata
Sincer imi e cam frica sa o dau in gat cum s-ar spune pentru ca deja mia scazut media pana la 5 daca sa mai pomenit vreodata asa ceva si mi-a promis media 3, poate voi reusi sa ii spun profesoarei la sfarsitul acestui an cand scap de nebuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Avem si noi un astfel de profesor, numai ca la partea cu jignirile, noi stricam, asa ca am preferat sa tacem. Dupa ceva timp, s-a imbolnavit si era foarte plictisitor fara el. Acum ca a revenit, parca e mai distrctiv la scoala.