| teodora96_9055 a întrebat:

am o mare dilema, nu stiu daca sa ma duc in sava sa lazar, bucurestibig grin, daca puteti sa ma ajutati cu argumente pro si contra, sau pur si simplu sa va dati cu parerea, fundita pentru cel mai bun >raspunsbig grin

Răspuns Câştigător
| JustMe5930 a răspuns:

Pai... in Sava e lume buna, adica sunt copii destepti care nu fac misto de tine. In lazar s-ar zvoni ca sunt multi fitosi.In Sava exigentele sunt mai mari, insa eu cred ca merita. Este pana la urma cel mai bun liceu din bucuresti (anul asta a fost intrecut de vianu, dar nu asta conteaza). In Sava se spune ca ar fi multi profesori care nu predau mult si ii trimit pe copii la meditati, insa daca dai la filo nu cred ca e nici o problema. Atat Sva, cat si La zar eu locuri foarte bune de chiul( daca se intampla sa chiulesti, stiu ca nu iti faci un scop din asta oricare liceu ai alege dintre cele doua.) Ambele sunt foarte centrale, deci e reletiv usor de ajuns de oriunde din buc. Eu am sa pun filologie in Sava prima varianta(si eu sunt a 8-a), apoi stiintele sociale si filologia din Lazar. Daca u te axezi pe real, Sava e mai bun. Se spune ca lazur e mai umanist, chiar daca are atatea clase de mate. Oricum, s-ar putea sa fim colege. Poti sa imi trimiti daca vrei IDul pau prin mesaj privat.

2 răspunsuri:
| cristi1212 a răspuns:

Am niste prieteni in lazar si din cate mi-au spus e foarte binehappy Nu sunt profi foarte exigenti, oamenii sunt ok. Eu ti-as sugera sa te duci in lazar, ai si cismigiul langa tinehee hee

| CoffeeTIME a răspuns:

Ok