| NaughtyGirl06 a întrebat:

Am o mare problema.Acum vreo doi ani sau anul trecut am avut niste bubite pe corp.Nu le-am suportatsi le-am rupt.Acum vad ca mi-a ramas in acel loc pete maro.Cum sa fac sa scap de ele cu tratament acasa, fara creme speciale? Eu nu am decat crema de galbenele.Cu ce sa ma dau sa imi treaca?

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara inhibitori de melanina nu se face primavara. laughing

Crema de galbenele este vaselina cu o cantitate mica de extract de galbenele in majoritatea cazurilor, mai mult de un efect foarte slab de hidratare n-are ce sa-ti faca.

Skinoren gel 15% ( gasesti in farmacie ), creme cu vitamina C ( gasesti la the ordinary ), arbutin ( the ordinary ) - atunci cand se folosesc mai multi inhibitori de melanina se obtin efectele mult mai rapid, oricum rezultatele nu se obtin peste noapte.

Inhibitorii de melanina ( Skinoren, vitamina c, arbutin ) trebuie aplicati de minim 5 ori pe saptamana ca sa-si faca efectul, nu aplici doi inhibitori de melanina unul peste altul. Poti sa aplici skinoren dimineata si seara vitamina c/arbutin. Dupa aplicarea inhibitorului astepti 5-10 minute si dupa aplici crema hidratanta.