Incearca sa il resetezi. Inchidel scoate cartela si apasa Volume+Camera+Power si tine-le apasate pe toate, apoi o sa iti apara ce vrei sa resetezi, selectezi tot si dai Reset. Daca poti sa il deschizi baga codul *2767*3855# sa il resetezi. Succes.
Acum cand am scos cartela se aprinde.Dar cand il deconectez din priza din nou se stinge...de ce face asa? Te rog ajuta-ma!
Incearca sa bagi si codul acela de mai sus. Dupa ce bagi codul si termini(se reaprinde etc) inchidel si scoate bateria pentru 10 secunde, apoi reaprindel.
Acum am observat ceva la el.Deci,sta in priza, la incarcat si tot timpul se stinge se aprinde.Dar daca il scod din priza de tot nu pot sal aprind, cat de mult as incerca!
Incearca sa schimbi priza, poate e de la priza sau ai vreun cablu intrerupt la incarcator, nu stiu ce sa zic.
Spune-mi te rog cum ai rezolvat cu telefonul ca am exact aceeasi problema cu el.si nu se deschide iar cand il bag la incarcat la fel, se aprinde putin dar nu incarca dupa cateva sec se inchide iar se aprinde si tot asa. tu ce ai facut?
Sall am si eu un Samsung GT-S5230 am incercat sa bag tema iphone pe el. Si nu se mai aprinde deloc... Am incercat sa scot si bateria, l-am bagat si la incarcat si tot nu se aprinde. ajutati-ma.
Am si eu aceeasi problema cu un ZTE. este defect un program sau o piesa care duce energia din baterie in telefon
Andrei1903 întreabă: