anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o mare problema maine ma test la biologie din calasa a-5-a si eu nu imi stiu nimic` din a 5-a va rog trimitetimi detalii despre licheni, muschi, procariote, eucariote, gimnosperme, angiosperme, plante superioare, plante inferioare, ovule.Please HELP ME!

13 răspunsuri:
| Ana a răspuns:

Andy e usor sa cauti p google, nu laughing
lasa k poate o sa poti si u sa copiezi la test big grin sau daca vrei sa inveti scrie p google despre ce vrei sa afli si gata happy

Răspuns utilizator avertizat
| sTeFaN. a răspuns:

Ia si pune mana pe cartelaughing

| lul23 a răspuns:

Pai lichenii sunt rezultatul unei convietuiri permanente dintr-o alga si o ciuperca.
Se deosebesc mai multe tipuri de tal: foliaceu, fruticulos si crustos. Lichenii pot fi saxicoli, tericoli, corticoli. Unul dintre cei mai frecventi licheni este Xanthoria parietina(lichenul galben).
Lichenii sunt bioindicatori ai poluarii atmosferice, de aceea in locuri poluate excesiv nu vei intalni licheni.
Expl de licheni: Xanthoria parietina, Physcia stellaris(lichenul cenusiu), Rizocarpon geograficum, Usnea, Peltigera canina, Lobaria pulmonaria, Evernia prunastri, Pseudevernia furfuracea, Cetraria Islandica... Spor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut, detalii pe http://www.google.ro dai cautare dupa cuvintele care te intereseaza, sa specifici limba romana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba frate $soro$ si eu caut la fel dar pe ce site sa intru sa gasasc raspunsuri daca lumea tie ti-a trimis raspunsuri ma gasesti la id tibi_ionut05
bine hai multumesc frate pentru asta esti cel mai bun dar si cel mai mare frate din lume bf la test

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Licheni? muschi de vita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la biblioteca ia o carte de clasa a V-a si invata e simplu nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ffffffffffff.si eu dau azi test la bio asa cum ai tu! mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Giospermele st niste conifere lichenii st muschii plante superioare st la mata si plante inferioare la tactutongue cpl p@!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce este celula

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

si ce vrai sa-ti fac invata mult si vei trece testul cu bine daca memorezi greu ia memoplus si o sa te ajute iti zic ei invata

| Chris_2401 a răspuns:

Biologia e frumoasa. Cauta tu singur/a, asa o sa iti intre si ceva in cap. Bafta la test. Nu copia!