Eu cand eram intr-a sasea am plans foarte tare pentru ca o verisoara mai mica mi-a fardat papusa preferata cu carioca i-a facut gene lungi si strambe si a rujat-o ca pe Marinela Nitu... uff, ce out of trend ma simt!
De fapt si eu ma joc cu papusile barbie dar nu vreau ca el sa stie
Si eu tot prin a 6a ma indragostisem mar de un coleg de clasa... dar eu eram mai micuta de fel, iar el umbla dupa fete mai mari. Nu am fost impreuna niciodata, iar eu intre timp am crescu si am intalnit alti baieti la care am tinut si dupa care am suferit. Numai unul insa mi-a aratat ca merita cu adevarat sa fie iubit si plans. Unul care ma iubeste la fel de intens.
Revenind la problema ta... Ai putea sa-l privesti in ochi cand trece pe langa tine, dar daca are prietena si daca tine la ea, nu cred ca o sa te observe oricum. E aiurea. Mai ales ca nu il cuosti, si ar putea chiar sa rada de tine daca ii spui ca il placi. Eu te-as sfatui sa incerci sa-l uiti, deoarece daca ii e bine cu prietena lui, nu o sa ii poti desparti niciodata; iar daca ar lasa-o pe prietena pentru tine, inseamna ca isi bate joc de fete. Deci?
Stiu ca la 12 ani sentimentul asta poate parea destul de dureros, dar nu e deloc o tragedie crede-ma. Incearca sa nu mai plangi pentru el, asta nu iti provoaca decat dureri de cap si amaraciune. Intr-o zi o sa intalnesti pe cineva mai special si s-ar putea sa nu ii dai atentie, deoarece esti cu gandul fix la altcineva. Off lasa-ti inima libera
Asa e cand esti indragostita, am un prieten care era in liceu si cunostea o fata de clasa a 7-a foarte indragostita de el, asa ca intr-o seara el si inca vreo cativa vecini de la bloc au facut un gest romantic si au facut-o posta toti 4. Asa e cu dragostea asta.
Buna,in primul rand te pot sfatui sa te linistesti putin.Esti inca la o varsta foarte frageda la care nu poti intelege ce inseamna cu adevarat sa "iubesti",ceea ce simti tu acum este doar o dragoste platonica,o perioada a adolescentei prin care toti trecem mai mult sau mai putin. Dupa cum ai spus chiar tu, are prietena, asadar nu poti face nimic, incearca sa iti indrepti privirile catre un alt baiat care ti-ar putea place, pentru ca nu este corect sa incerci sa il desparti de prietena lui si sunt sigura ca daca ai fii in locul ei nu ti-ar placea sa intre cineva intre voi doi.Asadar nu te mai "chinuii" degeaba..baieti slava Domnului sunt destui iar tu ai de asemenea destul timp pentru a putea face o relatie. Principalul tau scop acum ar trebui sa fie invatatul, si in special sa iti traiesti anii copilariei asa cum trebui la aceasta varsta! Numai bine iti doresc!
Sunt de aceiasi parere cu tine, nu inteleg de ce nu isi vad de copilarie de scoala si le este gandul la relatii de la varste fragede