| tuGatita a întrebat:

am o mica mare problema. cum as putea sa fac ca sa am parul cu mai mult volum macar pentru 2 zile? eu daca ma spal pe cap dimineata sa zicem...parul arata super toata ziua, dar dimineata urmatoare cand ma trezesc parca e lipit de cap, fara viata sad si asta ma enerveaza la culme. nu am cum sa ma spal pe cap chiar in fiecare zi ca imi cade tot parul. daca stiti ceva metode, poate chiar si unele produse care sa ma poata ajuta funda :*

Răspuns Câştigător
| NoNaamexD a răspuns:

Sa te speli pe cap cu apa plata( clorul din apa de la robinet rapeste din stralucire), cand te speli pe cap sa nu freci tare(incurajeaza producerea de sebum=sebumul este o substanta care iti ingrasa parul), sa tii fionul la o distanta minima de 5 cm si sa nu-l dai la calduta pe maxim(daca are mai multe butoane), sa mananci rosii(ii dau stalucire parului si il intaresc) SAU poate este de la sampon. Ai incercat sa-l schimbi? Sper ca te-am ajutat kiss

2 răspunsuri:
| n30x a răspuns:

Masca cu miere si ulei de masline
Folosita pentru tratarea caderii parului.
o jumatate de ceasca de ulei de masline cald
o lingura de miere
o lingurita de scortisoara
Se lasa 15 minute, dupa care se clateste

| tuGatita explică:

Ms. de la sampon nu e sad si nici nu ma usuc cu fionul pentru ca mi se despica firele din cauza asta. dar voi tine cont de faza cu apa plata si am sa mananc rosii :*