Ai bibiloteca scolii.
In plus, iti poti face permis la Biblioteca Judeteana din orasul tau. Accesul este gratuit.
Apreciem răspunsul tău, însă eu vreau sa am cartile mele... Este cu totul o alta experienta...
Apreciem?
Sunteti mai multi?
Deci practic vrei sa ai cartile tale, nu vrei sa citesti. Ca dacă dorinta arzatoare era de citit, nu faceai figuri la cărți imprumutate de la bibliotecă.
In orice caz, spune-i asa: "De ce nu vrei sa imi iei carti si imi refuzi accesul la educatie? Vrei sa ajung ca tine?". O s-o inmoi.
*apreciez. Se pare ca tu nu ai citit vreo data vreo carte... dupa răspunsul pe care mi l-ai dat. Nu se compara sa citești o carte a ta cu una împrumutată... păcat ca încă mai exista oameni ca tine în sec XI
Esti paralela cu realitatea si pur si simplu lipsita de bun simt!
Macar nu mai epata!
Felicitări pentru,, setea'' de literatura, dar se pare ca nu-ți pasa de efortul și munca părinților tai, mai ales când ai alternativa.
Cheers
De ce nu folosesti tu bibliotecile? A scolii, municipala, etc. Sunt gratis si au multe carti pe care tu nu le-ai citit.
Fă curat prin camera ta, învață bine la școală să iei note mari ca să-i convingi pe ai tai să-ti mai cumpere carti,
Sau... dacă nu functioneaza fa-le promisiuni(sa zicem, nu stiu, dau câteva exemple: le faci de mâncare, îi mai ajuti din când în când la treabă etc) ca să te recompenseze apoi cu o carte
Sau... Aa, păi poti chiar TU sa strangi bani pentru. cărțile pe care le vrei... apoi, când ai suficienti, anunta-i pe ai tai ca vrei sa te duci la magazin sa-ti cumperi ce-ti doresti
Si...na, vezi pe urmă dacă te clasă
Păi, alte idei nu am avut
Aia nu sunt pentru carti, sunt pentru alte lucruri mult mai importante decat cel mai important lucru din viata ei, cititul.