| JustStitch a întrebat:

am o mica nelamurire legata de o fata. Fetelor sa zicem ca ati cunoscut un baiat, in diferite circumtante, si va ganditi sa iesiti amandoi in oras sa va cunoasteti mai bine. Intrebarea este, va duceti la intalnire?
mi s-a intamplat sa ajung la intalnire si sa ma intreb unde este ea, ii dau mesaj pe wapp si o intreb ce face de intarzie si ea imi raspunde, astfel "daca vezi ca nu iti raspund, nu iti dai seama ca s-a intamplat ceva si sa nu mai vii. ", si de vazut tot am vazut-o, a inceput sa o ia la fuga ca nebuna prin oras, voi ati proceda la fel?

Răspuns Câştigător
| Florentina9210 a răspuns:

Fata fara educatie! Nu se face asa. Bun, nu te place, dar sa ti-o spuna pe cale amiabila, nu sa te puna sa vii in oras si ea, pace. Urat din partea ei!
Daca mie nu imi place un baiat, indiferent din ce punct de vedere, nu ii mai dau sperante. Ii spun ca mai mult decat amici nu putem fi si sa isi caute pe altcineva.
Si la faza cu ''fugea ca nebuna prin oras'', data viitoare, alege si tu una mai sanatoasa!

8 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Poate ca explicatia faptului ca ti-a tras teapa e in motivul pentru care fugea ca nebuna prin oras. Poate se dadeau tigai sau drujbe la reducere pe undeva, poate fugea la o lansare de CD cu autografe a cantaretului ei preferat ori poate nu-si facuse ora de miscare in aer liber atat de necesara mentinerii in forma.
Trebuie sa afli motivul inainte sa tragi concluzii.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu e de tine.

| JustStitch explică (pentru DoarBogdan):

Să nu zici că e de tine laughing

| DoarBogdan a răspuns (pentru JustStitch):

Nu e de mine. laughing

| JustStitch explică (pentru JustStitch):

Asta ziceam si eu happy

| LoveSleep a răspuns:

Niciodată nu o suni sau îi dai mesaj și o întrebi de ce întârzie. Eventual peste câteva ore, cand ai plecat. Pur și simplu întrebi că ce s-a întâmplat. Doar din curiozitate, pentru că o vei ignora orice o să-ți spună. Nu contează cine a murit, un căcat de mesaj cu 'nu mai vin' facea diferența.
Ignor-o. Ai putea să te joci puțin cu ea acum, dar ăsta e de abia tutorialul 2.

| Idkidk a răspuns:

E nebună. Nu aş proceda aşa, aş merge la întâlnire.

| JoookkkeeeRRR a răspuns:

Fata lipsita de educatie si bunul simt si mai ales de cei ani de acasa