| iepurica_7902 a întrebat:

am o mica problema:am niste prietene tare certarete. de fiecare data cand vorbesc cu una dintre prietene vine alta si imi spune sa nu mai vorbesc cu cealalta ca nu mai suntem prietene cu ea desi eu habar-naveam ce se intampla cu ele.in alta zi la fel dar mai rau:vorbeam cu o alta prietena si repede au venit la mine toate prietenele mele si au inceput sa imi spuna toate in cor ca nu mai sunt prietenele mele desi eu nu facusem nimic.
Spuneti-mi va rog ce sa fac? eu ajung mai tarziu la scoala si pana ajung eu ele trebuie sa vorbeasca ceva ca sa nu mai fie prietene asa din senin...
Azi nici nu mai stiam cu care sa vorbesc caci imi ere frica ca nu cumva sa vorbesc cu fata gresita. ele se cearta fara motiv.si daca vorbesc o secunda cu o fata nimeni nu mai e prietena mea.(va rog sa nu-mi spuneti sa nu mai fiu prietena cu nici una caci daca nu mai sunt prietena cu ele nu voi mai avea penimeni cacu ele sunt singurele mele prietene.
Va rog frumos, ce sa ma fac cu ele? cine imi raspundeprimul in 45 de minute dau fundita.pa!

Răspuns Câştigător
| Pissy a răspuns:

Astea nu`s prietenehappy sincer.
gaseste alte fete cu care te poti intelege si pe parcurs iti vor fi prietene adevarate.
asta e parerea mea. te-am pupat:*

2 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Astea nu sunt prietene, sunt niste fete alintate si rasfatate care nu trebuie bagate in seama.Eu m-as indeparta de ele in locul tau, chiar daca as ramane singura.Prietenii vor aparea mareu, stai linistitawinking.

| bblock69 a răspuns:

Daca vrei sa le impaci e foarte simplu!
Invita-le la tine acasa (faci invitatiile separat; si sa nu fie nimeni acasa la tine) si... le spui ca trebuie sa se impace deoarece prietenele adevarate nu se cearta niciodata!
Stati de vorba si rezolvati problemele pe cale pasnica, fara cearta si fara scandal!
Bafta si...multa multa prietenie!