Uff...Crede-ma ca stiu cum te simti! Numai ca pe mine ma lasa, bine nu f mult, dar ma lasa dar problema e ca eu nu am cu cine sa ies.Stau la 2 pasi de parc dar nu imi place sa ma duc singura... u Imi este f greu stau la bloc mai am un frate, bine, ne mai jucam noi, dar cum ai spus si tu, nu e tot aia. DAk te ajuta cu ceva te rog sa bagi idul meu:allexacab@yahoo.com, o sa mai vb te astept:*:*:*:*:*
Parintii tai incearca doar sa te protezeje.Incearca sa te pui in locul lor. Daca ti s-ar intampla ce va? Gandeste-te.
Inairina stiu dar sunt si eu copil si as vrea sa-mi traiesc copilaria din plin, pentru ca nu stim ce va avea loc in viitor
Ai dreptate trebuie sa te lase putin mai libera.Eu sunt extraordinar de liber vara stau pana la 4 dimineata cu copii mai mari eu am 12 ani ei au intre 2-28 de ani dar ne distram dar in timpul scolii stau pana la 11 ca sa invat si iau note mari.Si vara zic: Pentru ca ai invatat bine tot anul te poti duce si tu cu ei.Si nu le spun unde merg din aceea exista telefon.Merd la mall si oriunde cu masinile lor.Va trebuie sa le iei cadouri ca poate atunci te lasa si sa inveti fffff bine.La mine tot timpul merge.Bafta.
AdeA1991 întreabă: