| IlincaChristinne a întrebat:

Buna. Am o mică sau mare problema in funcție de cum este privită.
M-am cunoscut cu un tip acum vreun an de zile cu care ma înțelegeam super bine și mergeam in club, ne făceam poze epice, caterinca maxima, dădeam party-uri la noi in casa și mi-a plăcut mereu de el și niciodată nu a făcut primul pas.

Am aflat acum câteva zile de la cineva și după story-urile lui ca iese cu una, random așa, fără sa ne anunțe pe noi gașca nimic, o terminata care nu cred ca a pus in viața ei gura pe o doza de bere, una care pare ca a fost ținuta in casa și bătută de ai ei, prin parc. laughing) Da, ați auzit bine, un om care știe sa petreacă și sa facă caterinca sta sa se plimbe și sa cumpere vata de zahăr unei terminate. Numai story-uri cu rate și cu ea stand pe iarba, numai story-uri când ii ia vata de zahăr și porcarii de genul.
Își bate in ultimul hal joc de noi și de mine după câte lucruri am făcut împreuna pentru cine? Pentru o terminata care și-a ratat anii in care putea sa facă multe, ca pana la 25 de ani ai ei numai a pozat flori și natura și a stat in casa, a apărut din senin in peisajul nostru și al prietenilor noștri.
Măcar de ne-ar spune ca nu mai are nevoie de noi, de compania noastră. Nu ne mai raspunde la telefon decât seara târziu, eu am încercat sa fac tot posibilul 1 an de zile și am fost psihologul lui in drama pierderii părinților lui ca sa ma arunce pur și simplu?
Nu o etichetează in story-uri, dar nu știu cum pot face sa dau de ea sa o găsesc și sa o apuc de par, sa o lovesc odată. Vreau doar sa o fac sa înțeleagă ca oamenii se împart pe categorii, in funcție de compatibilitate, ca ea nici nu are prieteni și s-a găsit sa își bage nasul unde nu ii fierbe oala.
Prietenii mei au spus sa nu îmi bat prea mult capul pentru ca oricum e o ratata care nu știe ce înseamnă sa îți trăiești viața și ca in afara de școala altceva nu a văzut. Ca eu am trăit experiențe și ca pot sa îmi găsesc pe cine vreau oricând, ca nu o sa fiu fraierita.
Simt ca înnebunesc, sa ma chinui atât timp sa ii fac unui om bine și sa te înjosești atât de mult in fata unei ratate și unui anturaj.

Ce sa fac in privința asta? Nu mai ies din casa de 3-4 zile și ma simt foarte rau, nu am mai avut niciodată senzația asta.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai fost psiholog voluntar. Nu se oferă recompensă nici recunoștință pentru asta, nu știai?
ca oamenii se împart pe categorii, in funcție de compatibilitate.
Uite că nu se împart.
pot sa îmi găsesc pe cine vreau oricând. Dacă poți, de ce nu îți găsești acum?
sa ma chinui atât timp sa ii fac unui om bine. Da, să faci binem dar să nu aștepți la fel.
Ce sa fac in privința asta? Să înveți lecția. Că dacă nu, se repetă.

| Dismally a răspuns:

Nu vad care este problema, probabil omul a trecut de faza distractiei iar acum cauta ceva serios iar cand este vorba de ceva serios, de lunga durata, destui barbati prefera o fata "terminata care nu cred ca a pus in viața ei gura pe o doza de bere" nu una care "si-a trait viata" big grin
Ce ai putea face? accepti situatia si mergi mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El cu aia se va însura, nu cu una cu care mergea în cluburi.

| Lioana a răspuns:

Din pacate nu ai fost luata in serios tocmai pentru ca aveai numai distractie in cap.
Fetele din cluburi sunt doar pentru distractie. Fetele serioase sunt pentru relatii serioase. Asa gandesc multi barbati. Isi fac de cap cu femeile usuratice dar cand se insoara vor una serioasa si daca se poate, virgina.
Daca ai fost o prietena adevărată bucura-te ca si-a gasit pe cineva care il face fericit. Faptul ca tie nu iti place acea fata pentru ca nu e pe aceeasi frecventa cu tine nu inseamna ca e "terminata". Incearca sa nu fii tu terminata lasandu-te prada acestor ganduri negative. Invata din experienta asta.
Lasa impulsurile de batausa deoparte ca nu te avantajeaza deloc. Dimpotrivă, te-ai face de minune rau de tot daca ai face asa ceva. Baiatul respectiv te-ar desconsidera si mai mult.
Gaseste-ti alti prieteni daca spui ca e atat de usor pentru tine. Iar daca vrei sa ramai in relatii bune cu acel tip accepta-i prietena. In caz contrar il vei indeparta tot mai mult de tine.

| VoidEternal a răspuns:

laughing
Nu știam că faptul că ai pus gura pe o doza de bere e o mare realizare.

Se pare că mai există speranțe pentru omenire și oameni sunt capabili să înțeleagă până la urmă și lucruri mai profunde decât caterinca și distracția.

It's called growing up. You should try it too. happy