1. viata trece, anii se duc..nu am trait degeaba..am cont pe facebook. 2.Nu îți închipui ce are ea în suflet, te iubește, tu, vagabond din fire o faci să ajungă să poată zâmbii doar când te vede prin fotografii. 3.Am crescut!`Am lasat in urma` un trecut! si-acum, cu capu` sus, pot spune ca am ajuns unde am vrut!" 4.
Fata` asta `! ` `. Nu `e proasta` deloc`!`.Nu `se vinde` ieftin `. fiindca` ea vrea TOT`!`
5.Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme, tot as glumi! Pentru ca stii, viata e grea si lumea e rea, cum as putea sa rezist, daca nu m-as purta asa! 6.
Traim intr-o lume mult prea dura care nu gandeste atunci cand fura un vis inocent dintr-o inima pura 7.
Eu mă opresc că doare... de-ar fi să curgă lacrimi să curgă ale tale! 8.
Te exprimi în lacrimi vărsate, asculţi o melodie şi te laşi uşor pe spate în acelaşi pat plin de păcate. 9.
mi-e frica sa spun ca nu mai esti, mi-e frica sa traiesc fara tine, dar cel mai frica e sa ma intreb ce s-a intamplat cu tine… 10.
Tristetea trece, lacrimile se usuca, rana se vindeca, raul se uita, dar acum le simt pe toate, odata cu ele trec si eu… daca mai vrei dai un msj si iti mai scriu. sper ca ti-am fost de ajutor
Roxx_2569 întreabă: