Hello!
Pare mai mult o obsesie, sau o admiratie dusa la extrem. Omul ți-a fost profesor, e mai mare și mai matur in gândire decât tine, nu ar fi cazul de nicio relație intre voi in afara de cea elev-profesor.
Profesorii sunt acolo sa ne învețe, sa ne îndrume. Da, e ok sa simpatizăm un profesor, sau sa ne dorim sa fim ca el, dar totul e din punct de vedere profesional.
Nu încurca școala cu viața personală.
Mătuițivă vă pierdeți grav sufletul și inima. mă străduiesc să nu cred astfel de prosti dar știu destule cazurile mult mai grave și foarte posibil ca generați asta să fie rătăcită in prostie gravă. Dumnezeu sa aibă milă de noi toți.
Bine esti aici sa mi spui despre Dumnezeu? Gen asta i treaba da pe TPU?
Profesori nu sunt pentru agățat la școli ei sunt acolo sa vă educe sa vă învețe carte și școlar educație ei nu sânt un școli să vă destrăbăleaze sau să vă de-a fantezie sexuale nu pentru asta sau făcut scholi nu pentru fantezi sexuale sânt scholi le și să ne facă oamenii. nu animale doar mâncat băut distracție cluburi Petreceri sex.
Da,si crezi că toți profesorii isi fac treaba si gata, sunt foarte multi profesori care nu s normali si da, uite ca au ajuns sa fie profesori, dar au si alte gânduri