| inteligenta a întrebat:

Buna am o prietena buna pe nume diana si intr-o zi raluca o alta fata i-a spus dianei ca eu am injurat-o, dar nu era adevarat pana la urma am descoperit adevarul, dar apoi raluca si-a cerut scuze si spune ca nu va mai face asta ar trebui sa mai cred in ea sau ba? please dati-mi un raspun apropo mama ei e profesoara mea de muzica aoleu!

5 răspunsuri:
| ClaudiaDia a răspuns:

Auch greu cu profesorii. incearca sa ii mai dai o sansa doar daca este la prima abatere daca nu incearca sa ii explici ca nu mai poti avea incredere in ea si gata. poate sa fie maiksa si directoarea scolii sau liceului. nu conteaza. spune-i ce crezi. in cazul in care ii mai dai o sansa si o rateaza ferestete sa ii mai spui chestii care le vorbesti cu cele mai bune prietene ale tale.

| emima a răspuns:

Pai increderea se castiga in timp nu pe loc vorbeste cu ea un timp inceqrca sa-i fii prietena si te vei convinge

| Moreniiss a răspuns:

Nu mai pastra legatura cu ea happy iti spun din propie experientalaughing odata ce ti-a facut asa.o sa mai faca si dupa aia nu o sa fie doar niste simple injuraturi.O sa inceapa sa te vorbeasca si mai rauwinking nu ii mai da nicio sansawinking eu zic parerea mea pentru ca stiu ce zic big grin in rest tu poti sa faci cum crezi ca e mai bine happy Si ce sa zic nu conteaza ca maicasa e profesoara ta laughing treaba este intre tine si copila happy si maicasa nu o sa se bage stai linistita. Maicasa o sa zica beah sunt probleme de fetite laughing.eu ti-am zis parerea mea acum tu faci cum vrei si crezi ca e mai bine!tongue

| Gdeni a răspuns:

Da cati ani ai?raised eyebrows

| Simpluuu a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Daca a recunoscut pana la urma e bine, ii mai poti da o sansa. dar nu ma bag. poate a facuti dingelozie!