| Strwberrs a întrebat:

Buna! Am o prietena care are un prieten baiat foarte bun si nu stie ce sa vorbeasca cu el. Mereu ii zice "ok, aha, hehe, super, mda" sau chestii de acestea si nu stie sa deschida o conversatie (nici ea, nici baiatul). Dati-mi va rog idei de conversatii sa ii zic, dar fara "intreaba-l aroma lui de inghetata preferata" sau de astea ca l-a intrebat tot ce era posibil. Si fara "conversatia o sa curga de la sine daca ii spune ce faci sau de astea" ca nu o intereseaza sa ii explicati cum lucreaza o conversatia, ci cum sa CREEZE una. Fara hate sau intrebari stupide. FUNDA LA CEL MAI BUN RASPUNS! Va imbratisez, paaa!

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Pai nu merge! Cel mai bun raspuns este ca, conversatia trebuie sa curga de la sine, chiar daca nu o intereseaza, e o prostie sa nu o intereseze, ca nu poti face o conversatie la comanda.
Daca nu simti ca ai subiecte comune de la sine, nu merge relatia, inseamna ca nu se potrivesc, aia e, nu au ce discuta, nu au chestii comune.

Ca daca o intreb cum discuta cu prietenele, sa vezi cum curge totul de la sine, sau pe el cum e cu prietenii, deci si ei aplica regula mea.
Asa ca aia e.

Trebuie sa o intereseze ca sa inteleaga unde e problema, deci ea sa-si gaseasca pe altul, si el pe alta.
Nimeni nu-si mecanizeaza conversatia, toti care se inteleg, au ce discuta in mod natural.

16 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Buna! Cati ani aveti?

| Strwberrs explică (pentru Celcestietot):

Cati ani avem sau cati ani au? Am zis de la inceput ca e vorba despre o prietena, nu despre mine. Acordati mai multa atentie subiectului, va rog!

| Celcestietot a răspuns (pentru Strwberrs):

Nu reiese nicidecum ca nu am acordat atentie, am intrebat doar cati ani aveti voi doua.

Eu nu stiu daca tu mi-ai inteles intrebarea... "am intrebat doar cati ani aveti - voi doua-."-ai zis tu. Eu ti-am spus si iti mai zic odata ca nu e nicio "voi doua"; este ea si el. Multumes oricum de comentarii insa nu inteleg unde vrei sa ajungi cu varsta ei. Nu pot da detalii, nu am acordul ei sa ii expun varsta pe un mediu social. Multumesc again;-; paa

O las asa, ca se vede ca esti mica. In primul rand, nimeni nu te cunoaste aici, copile, iar in al doilea, ti-am inteles intrebarea, dar, simplul fapt ca tu nu ai o viziune dezvoltata, nu intelegi modul unde vreau sa ajung. Sa ramana asa, eu te-am intrebat de varsta ca sa ajut mai bine la rezolvarea problemei.

Super. A primit deja raspunsul pe care voia sa il auda si repet ca nu vreau sa afisez varsta ei aici. O seara minunata!

Mda, subliniand,, pe care voia sa il auda''. O asemenea seara, ca doar nu poti scape de ceea ce vrei sa daruiesti, nu uita! ^^

Ai terminat? care e punctul tau? (Inafara ca vrei sa ne scoti din minti) unde vrei sa ajungi?

| David23445 a răspuns (pentru Celcestietot):

Daca intrebarea te enervrza poti pur si simplu sa o ignori

| Strwberrs explică (pentru David23445):

Exact")

| DonEduardo a răspuns:

E foarte bun in ce sens? Pe plan academic, pe plan moral?

| Strwberrs explică (pentru DonEduardo):

Adica se intelege bine cu el.

| David23445 a răspuns:

Buna cel mai bine ar fi sa lase rusinea de o parte amandoi pot la inceput ce le place la amandoi hobbiurile lor si dupa ce materii le place la scoala si asa mai departe dar ce mai important este sa lase rusinea de o parte amandoi cu rusinea nu fac nimic sa aiba curaj sa vorbeasca amandoi nu conteaza despre ce

Un raspuns excelent! Si tu meriti fundahappy

| David23445 a răspuns (pentru Strwberrs):

Multumesc mult dar nu am nevoie important e sa ajuti nu e importanta funda

Exact! Ai respectul meu pentru fraza cu "important e sa ajuti, nu e importanta funda".