Mai mult ca sigur sarmanul baiat nehotarat ascunde ceva. Posibil o relatie.Sa vorbesti cu un om pe care il iubesti o data la sase luni e absurdDe doua ori pe an
Eu in locul prietenei tale nu m-am multumi cu jumatati de masura.Totul sau nimic. Ori e cu mine si se implica intr-o relatie serioasa ori te-am pupat, la revedere
Intre cei doi nu a fost, nu este si nu va fi dragoste sau macar prietenie.Cand o pustoaica se indragosteste, nu inseamna ca si partenerul ei e indragostit de ea.Eu cred ca trebuie sa se gandeasca la alt baiat, care sa o caute, care sa-i spuna de mii de ori pe zi ca o iubeste, nu sa-l caute ea.
Cred ca esti la varsta la care, mai bine te-ai tine de scoala decat de probleme din astea "sentimentale" complicate. Presupun ca si "prietena" ta are aceeasi varsta. De ce nu inveti tu mai intai sa scrii corect romaneste? Nu de alta dar, sincer, nu ti-am putut citi intrebarea pana la sfarsit pentru simplul motiv ca e doldora de greseli. Mai bine o lasa-i pe "prietena" sa scrie. Poate de la ea intelegeam ceva. Desi, ma indoiesc.