Prietena ta este cam derutata, nu stie ce vrea si nici nu stie sa-si aleaga prietenii, asa dupa cum rezulta din cele scrise de tine in intrebare.
Daca voi stiti ca, grupul cu care umbla in prezent nu este corespunzator pentru ea, este bine s-o atentionati si daca ea chiar vrea sa opteze intre voi si noul grup, inseamna ca nu prea aveti de ce sa va suparati pe considerentul ca, ea nu va merita prietenia.
Fiecare om poate sa aiba mai multi prieteni insa sa-i tratezi cu respect si sa nu fugi de ei, atunci cand iti cauta prietenia, asa cum a facut pritena ta.
Dca nu va asculta sfaturile cred ca este cazul s-o lasati sa faca ce-si doreste.
Important este ca voi, daca stiti ca, grupul cu care s-a imprietenit, nu este bun pentru ca, acei tineri, nu au o comportare corespunzatoare varstei lor, sunt lipsiti de bun simt etc., trebuie s-o puneti in garda si daca nu va asculta este viata ei si voi nu aveti cum s-o influientati, dar s-ar putea ca ulterior sa-i para rau.
Sper sa ai parte de prieteni adevarati, care sa poata sa-ti aprecieze calitatile pe care le ai.
Am ametit pana ti-am citit intrebarea.
Stai departe de fata respectiva ca nu ai nimic bun de invatat de la ea. E clar ca are un anturaj dubios care din pacate a cam pus ochii si pe voi(pe tine si A), asa ca o vreme ar fi bine sa mai stati in casa si sa lasati iesirile.
Frateeee daca pur si simplu are si alti prieteni in afara de voi nu cred ca este ceva grav, chiar deloc
Ce e porcaria aia sa aleaga intre voi?
Mie mi se pare cam dubios anturajul cu care umbla fata aia (A). Eu daca as fi in locul tau as ramane prietena cu ea doar daca crezi ca poti sa ai incredere in ea dar stai departe de restul preitenilor ei.
Simplu, no bagi in seama cateva zile si apoi o sa vezi cum o sa vina imediat la tine si daca nu merge asa incheie prietenia. Sper ca te-am ajutat
UnchiulRamiz întreabă: