| Zuzy244 a întrebat:

Am o prietena si as vrea sa o ajut din tot sufletul meu.vad ca sufera foarte mult ca pe nu o place nicun baiat. Dar ea este o fata de aia care se imbraca mai ciudat mai gros, nu poarta blugi stramti etc.Cum as putea ajuta-o? Cum sa se aranjeze ca sa o placa mai multi baieti.RASPUNS URGENT,

Răspuns Câştigător
| MyRuXzZzA a răspuns:

Buna Zuzy! kiss Parerea mea este ca nu ar trebui sa o intereseze atat de mult alta pentru ca baieti o sa gaseasca si cand o sa fie mai mare. Are tot timpul la dispozitie. Dar daca chiar vrea sa o placa baietii, sau un baiat anume cel mai bine ar fi sa ii spui sa stranga niste bani sau sa ii ceara mamei ei si sa mergeti intr-o zi la cumparaturi si tu sa o ajuti. Iesiti ca fetele, mergi cu ea sa se penseze daca nu este pensata ii dai sfaturi pentru haine mai frumoase, poate gentute niste cizmulite frumoase nu stiu... Apoi seara o iei sa doarma la tine sau tu la ea si ii faci unghiile, ii faci parul nu stiu. O faci cu placa sau ii faci codite impletite. Si ai sa vezi ca la scoala toti vor avea o reactie placuta. Va cumparati cercei nu stiu. SI o iei la tine si ii dai si haine de la tine (renunti si tu la cateva care sa o avantajeze ) si o sa fie foarte frumoasa, ai sa vezi. Sper ca te-am ajutat, succes si va pup pe amandoua si ai grija de ea! kiss

| ComatoseWine a răspuns (pentru MyRuXzZzA):

Nu cred ca a zis ca fata aia e crescuta in jungla si nu stie de oja, cercei, placa etc.

| MyRuXzZzA a răspuns (pentru ComatoseWine):

Nu am zis asta, am zis sa abordeze alt stil, mai citeste draga mea sau dragul meu odata raspunsul! tongue

5 răspunsuri:
| Zuzy244 explică:

Noi stam intr-un oras mic unde nu are mall-uri ca sa mergem sa ne cumparam ceva dragut.alt sfar nu ai avea?

| Alex a răspuns (pentru Zuzy244):

S-ar putea sa gasesti niste magazine de haine in orasul vostru. Mai cauta in orasul tau Nu neaparat trebuie sa te duci la mall-uri.Sau cauta pe internet niste haine pentru ea pe site-uri specializate care vand imbracaminte, incaltaminte etc.

| Zuzy244 explică:

Noi stam intr-un oras mic unde nu are mall-uri ca sa mergem sa ne cumparam ceva dragut.alt sfat nu ai avea?