Buna Zuzy! Parerea mea este ca nu ar trebui sa o intereseze atat de mult alta pentru ca baieti o sa gaseasca si cand o sa fie mai mare. Are tot timpul la dispozitie. Dar daca chiar vrea sa o placa baietii, sau un baiat anume cel mai bine ar fi sa ii spui sa stranga niste bani sau sa ii ceara mamei ei si sa mergeti intr-o zi la cumparaturi si tu sa o ajuti. Iesiti ca fetele, mergi cu ea sa se penseze daca nu este pensata ii dai sfaturi pentru haine mai frumoase, poate gentute niste cizmulite frumoase nu stiu... Apoi seara o iei sa doarma la tine sau tu la ea si ii faci unghiile, ii faci parul nu stiu. O faci cu placa sau ii faci codite impletite. Si ai sa vezi ca la scoala toti vor avea o reactie placuta. Va cumparati cercei nu stiu. SI o iei la tine si ii dai si haine de la tine (renunti si tu la cateva care sa o avantajeze ) si o sa fie foarte frumoasa, ai sa vezi. Sper ca te-am ajutat, succes si va pup pe amandoua si ai grija de ea!
Nu cred ca a zis ca fata aia e crescuta in jungla si nu stie de oja, cercei, placa etc.
Nu am zis asta, am zis sa abordeze alt stil, mai citeste draga mea sau dragul meu odata raspunsul!
Noi stam intr-un oras mic unde nu are mall-uri ca sa mergem sa ne cumparam ceva dragut.alt sfar nu ai avea?
Noi stam intr-un oras mic unde nu are mall-uri ca sa mergem sa ne cumparam ceva dragut.alt sfat nu ai avea?
RAY întreabă: