| CarinaVonPhetamine a întrebat:

Am o problema Am 13 ani Si plac un baiat.de la clasaa alaturata. Si el rade de mine, imi spune ca daca vreau sa fiu cu el.Si nu stiu de la un timp...Stau cu gandul numai la el.Nu stiu ce sa facc. O colega mi-a spus ca ma place...Si ca colega aceea l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine iar el a spus : "[ cu o voce subtire] Nu. " Iar dupa a spus "Da". Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Unknown_7432 a răspuns:

După părerea mea. acel băiat nu e potrivit pentru. tine. e genul de băiat care e numit în limbajul de stradă al fetelor "porc". dacă nu te place măcar să-ţi spună în faţă decât să-şi bată joc de tine, că oricum se poate întoarce roatahappy. eu zic să nu te laşi la el, ar fi mai bine să-l uiţi şi să găseşti un alt băiat care are cu adevărat senitmente pentru. tine. fi o fată deşteaptă. BAFTĂ >big grin

1 răspuns:
| gyna201 a răspuns:

Dupa coportamentul pe care il are s-ar putea sa te placa in general baietii cand sunt la varsta asta de 13 14 ani sunt mai timizi nu prea vor sa arate asa ca plac o fata de aia si se comporta asa intr-un fel ar vrea sa iti ca t place dar ii e cam rusine si o intoarce zican ca nu.e indecis asa mi se pare daca avea un pic de curaj ar fi perfect :->doar asa poti descoperi daca e interesat d tine si descopera nij lucruri in comun cu el...succes!