| SashaOverSaamar a întrebat:

Am o problema cu menstruatia mea care ma ingrijoreaza foarte tare sad am 15 ani si am facut deja 2 ani ( stiu ca dupa 2 ani menstruatia ar trebui sa fie regulata ) eu am avut de la inceput cliclu menstrual regulat, luna de luna la date apropiate! Insa...de data asta intarzie si intarzie mai mult ca de obicei, luna trecuta mi-a venit pe 6 si sunteam in 7 straight face si nimic. Nu am avut contacte sexuale [ nu mi-am inceput viata ] dar totusi as avea nevoie de un sfat. Imi e rusine sa ma duc la doctor si mai ales sa ii zic mamei mele stiti cum sunt parinti in ziua de azi...
Imi poate spune cineva de ce intarzie atata de mult?crying
Sau care este limita de zile ...cat ar trebui sa mai astept? straight face

2 răspunsuri:
| jane_5414 a răspuns:

Probabil ca ai probleme hormonale.Stiu ca iti este rusine sa ii spui mamei tale dar trebuie sa o faci pentru ca nu se stie niciodata ce se ascunde in spatele simptomelor. Oricum daca va trebui sa mergi la ginecolog daca nu vrei sa mergi la un barbat ginecolog mergi la o femeie ginecolog, si inca ceva nu cred ca poate sa-ti faca mai mult decat un ecograf asa ca stai linistita.
Sper ca te-am ajutat.

| blue97 a răspuns:

Pai poti sa mai ai si stppuri orice femeie are timpul cand nu-i vine o luna si cand ii vine de 2 ori pe luna daca a trecut o luna si ceva si nu ti-a venit de voie de nevoie trebuie sa te duci la doctor caci nu e normal nu-ti mai fa atatea probleme cu parintii ca vor intelege pana la urma...