| denisag0g0 a întrebat:

Buna am o problema cu nervi (temperamentul) ce ar trebui sa fac ca sa-mi stapanesc furia?

Răspuns Câştigător
| IDoNotKnow a răspuns:

Am păţit-o şi eu...Eram temperamentală dar după un timp, când mi-am găsit ceva de lucru -muzica lui MJ- am început să nu mai prea am reacţii.Mă linişteşte pur şi simplu! Nu ştiu de ce.Ar trebui să îţi găseşti ceva de făcut, pentru a nu le mai da importanţă oamenilor care te stresează.Să te gândeşti profund la lucrul respectiv iar după aceea când ar trebui să te enervezi te gândeşti la lucrul respectiv.Nu e greu+că e chiar relaxant.Baftă!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

-Numara de la 1 la 10 in gand si respira adanc
-Da-te cu apa rece pe fata
-Gandeste-te ca nu ai de ce sa fii nervoasa din cauza unor oameni cu IQ scazut.

| geo1800 a răspuns:

Gandeste pozitiv, cand te confrunti cu o situatie de furie gandeste-te ca totul nu are nici cea mai mica importanta si ca nu merita sa te epuizezi psihic pentru o asemenea situatie.
Poti de asemenea sa bei cate o ceasca de ceai de tei in fiecare zi deoarece trateaza starile de neliniste.
Mult succes!

| darrio2007 a răspuns:

Plimba-te 10 minute prin ploaie.Cand va ploua.Iti va trece.Sau fa un dus mai rece decat de obicei.

| darrio2007 a răspuns:

Ai prieten? Daca nu, si asta poate fi cauza.

| asdfescu a răspuns:

Ce raspunsuri inutile...Iti recomand terapie prin muzica. Obisnuiam sa fiu extrem de nervos, agitat si irascibil, dar serios, o luna de terapie muzicala te rezolva (la mine a functionat reggae-ul romanesc - mr levy, 1leu, el negro) Si incearca sa nu-ti pese de ce in jurul tau. toate trec...