anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu părinții iubitei mele.
Mi-am dat seama că au ceva împotriva mea din cauza faptului că sunt mai diferit de fel.
Adică mă îmbrac diferit și port tot felul de accesorii gothice iar asta pe ei îi deranjează și mă judecă,mai ales tatăl ei.
Am încercat să le explic că ăsta e felul meu și am și părți bune,nu sunt doar un ciudat așa cum cred ei,însă ei continuă cu îndoctrinarea lor, iar pe ea nu o mai lasă să iasă cu mine
Nu știu ce ar trebui să fac.
Nu pot să renunț la stilul meu, mă simt confortabil așa.
Voi ce ați fi făcut dacă ați fi fost în locul meu?

4 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu renunta niciodata la personalitatea ta, la pasiunea ta si la ce iubesti pentru nimeni si nimic. Probabil sunteti mici, iar aici vine problema mare, probabil vii cu semne oculte ceva, iar ai ei sunt credinciosi si te intertreaza ca pe un satanist sau mai eu stiu, cand tu de fapt le porti de fun sau pur si simplu iti place acel model.

Nu asculta comentariile rautacioase venite gratuit, daca totusi n-o scoti la capat cu tac-su si ma-sa, imbraca-te mai 'ok' de fata cu ei, desi suna ca dracu ok-ul asta pentru ca tu esti intr-un fel si cum esti tu ti se pare normal, e vorba de gusturi. Poarta ceva mai subtil atunci cand te vezi cu iubita, e complicat pentru ca sunteti mici si ai ei par genul ala de religiosi.

Eu daca as avea fata si mi-ar veni sa mi-l prezinte pe gagicul ei si ar fi tiparul asta de rocker, cu semne oculte si d-astea, nu m-ar da inapoi, daca pe ea o face fericita cu cine umbla eu as fi multumit, doar ca l-as lua putin barbateste intr-o parte si i-as zice sa aiba grija de ea, atat ii cer.

| Celcestietot a răspuns:

Accesoriile contin simboluri oculte?

| sopranaCadaverica a răspuns:

Cati ani aveti?
Nu trebuie sa renunti la stilul tau.
Dar cand iesi cu ea, doar atunci, incearca sa nu accesorizezi foarte mult. Asta daca o iubesti si vrei s-o mai vezi. Inca sunteti minori, banuiesc, asa ca, daca vrei fata, trebuie sa taceti din gura pana aveti amandoi 18 ani. Dupa 18, voi alegeti ce faceti si parintii n-or sa se mai bage.
In restul timpului tau te imbraci cum vrei, doar cand iesi, incearca sa accesorizezi cat mai putin. Nu e mare chestie.

| Andrei200202 a răspuns:

Renunță la "stilul" tău, serios..sau dacă nu și nu, nu prea ai cum să ii convingi pe părinții fetei mai ales dacă sunt mai bătrâni de pe vremea lui ceaușescu.
Văd o problemă asta cu accesoriile pe care le purtați unii, este cumva o nevoie de a ieși in evidență? Nu te cunosc, dar in general genul asta de persoane pentru asta le poartă. Mi se pare și penibil, asta e părerea mea.