Sa vezi cate chestii de genul erau la mine in clasa
nu trebuie sa te rusinezi ii ceva normal, spune-i ca-i un copild aca rade din chestii de-astea si cand o sa se maturizeze nu o sa mai rada
eu in locul tau l-as fi luat si i-as fi explicat ca ii o chestie normala asa cum ei au "problemele" lor noi le avem pe ale noastre
si fii indiferenta nu ar trebui sa-ti pese
Ehh.asa se distreaza baietii, nu e nimic grav.Incearca sa nu mai fi asa sensibila in fata glumelor si cauta pe cineva din familie sau un prieten(a) sa ti ridice putin moralul.
Ce fraier...asa fac toti baietiidar nu-l lua in calcul o sa uite usor asta.insa ascunde`ti absorbantele in alt loc in geanta sau interzice`i baiatului sau tuturor colegilor sa iti umble in ea! nu au dreptul asta.
Ce fraier...asa fac toti baietiidar nu-l lua in calcul o sa uite usor asta.insa ascunde`ti absorbantele in alt loc in geanta sau interzice`i baiatului sau tuturor colegilor sa iti umble in ea! nu au dreptul asta. apropo ideea ta mi se pare f buna
Aaa, pai daca esti in clasa a 6-a, m-am lamurit. La varsta aia baietilor le cresc flocii si se cred interesanti, asa ca se intampla ce se intampla. Spune-i dirigentului, nu are de ce sa-ti fie rusine, e un om matur si ar trebui sa inteleaga astfel de probleme.
Lipeste-i un absorbant pe spate peste cativa ani, cand o sa alerge dupa ele pentru prietena sa la farmacie. Ce urat ne izbeste viata cateodata...
cutzualb întreabă: