| abcdefgh a întrebat:

Am o problema destul de complicata si nu stiu la cine sa apelez sad. Azi cand eram la scoala un tampit de coleg a cautat in geanta mea cheita de la dulap si a dat peste absorbantele mele iar apoi a fluturat cu unul din ele in clasa.Erau 3 baieti in clasa + cel care mi a umblat in geanta.Ma simt groaznic crying! Deci nu stiu fetele de chestia asta si stiu 4 baieti angry. Ma puteti ajuta cumva? Nu stiu ce sa fac pentru ca acum tipu' care mi a umblat in geanta rade de mine si nu stiu cui sa il zic.Domnului dirig nu pot pentru ca imi e rusine. P. s: Maine ii lipesc unu pe spate ca sa poarte si el rusinea pe care am purtat-o eu sad angry

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Sa vezi cate chestii de genul erau la mine in clasa laughing
nu trebuie sa te rusinezi ii ceva normal, spune-i ca-i un copild aca rade din chestii de-astea si cand o sa se maturizeze nu o sa mai radawinking
eu in locul tau l-as fi luat si i-as fi explicat ca ii o chestie normala asa cum ei au "problemele" lor noi le avem pe ale noastrewinking
si fii indiferentawinking nu ar trebui sa-ti pesewinking

5 răspunsuri:
| abcdefgh explică:

Ps: sunt in clasa a6a

| Marcelino a răspuns:

Ehh.asa se distreaza baietii, nu e nimic grav.Incearca sa nu mai fi asa sensibila in fata glumelor si cauta pe cineva din familie sau un prieten(a) sa ti ridice putin moralul.

| BlancaFantasma a răspuns:

Ce fraier...asa fac toti baietiilaughingdar nu-l lua in calcul o sa uite usor asta.insa ascunde`ti absorbantele in alt loc in geanta sau interzice`i baiatului sau tuturor colegilor sa iti umble in ea! nu au dreptul asta.

| GoguSteriade a răspuns:

Aaa, pai daca esti in clasa a 6-a, m-am lamurit. La varsta aia baietilor le cresc flocii si se cred interesanti, asa ca se intampla ce se intampla. Spune-i dirigentului, nu are de ce sa-ti fie rusine, e un om matur si ar trebui sa inteleaga astfel de probleme.

Lipeste-i un absorbant pe spate peste cativa ani, cand o sa alerge dupa ele pentru prietena sa la farmacie. Ce urat ne izbeste viata cateodata...

| BlancaFantasma a răspuns:

Ce fraier...asa fac toti baietiilaughingdar nu-l lua in calcul o sa uite usor asta.insa ascunde`ti absorbantele in alt loc in geanta sau interzice`i baiatului sau tuturor colegilor sa iti umble in ea! nu au dreptul asta. apropo ideea ta mi se pare f bunalaughing