Încearcă absint. Are peste 50 de grade și gustul puțin mentolat deci cred că o să-și facă treaba.
Rezistența la alcool nu crește ci scade pe parcurs ce devi alcoolic.
Alcoolicii ajung să se îmbete după câteva înghițituri.
Probabil depinde și de modul în care bei vodka aia. Că dacă bagi rapid vreo 2-3 shoturi (aprox. 100 ml) nu are cum să nu aibă efect.
Alcoolul nu se digeră. Din stomac, intră rapid în sânge și rapid ajunge la creier.
Există diferență între oameni ca "rezistență la băutură". Dar diferența nu e la cantitatea de alcool care îi ajunge în sânge la aceeași cantitate băută. Diferența e, la cum suportă și cum reacționează cu aceeași cantitate de alcool în sânge.
Dar asta devine nesemnificativ dacă pui mâna pe o sticlă de vodka și bei din ea ca din pepsi.
Cum adica : "Rezistența la alcool nu crește ci scade pe parcurs ce devi alcoolic.
Alcoolicii ajung să se îmbete după câteva înghițituri " Nu e cumva exact invers?
Nu e invers.
Am alcoolici în familie. Doi unchi și un nepot.
După o bere, zici că au băut 10 beri. (pe lângă faptul că și atunci când n-a băut nimic, zici că e tot beat, e confuz și incoerent)
Poate e mahmureala de a 2-a zi, De o vreme Eu cam zilnic beau o doza de bere dar mno nu consider ca e mult cica de la 3-4 beri/zi in sus pot aparea probleme
Cunosc oameni cand iasa de la lucru baga 1l de bere iar cand ajung acasa scot vinul si baga toata ziua de nu au nimic.
anonim_4396 întreabă:
Claudiu_2354 întreabă: