| Aysa19 a întrebat:

Am o problema foarte mare.As vrea sa o luati cu foarte mare seriozitate! Daca matusa (eu o consider ca mama ca ea ma crescut) ar face o greseala ar vorbii pe mess cu un individ care e un necunoscut si ar incepe sa aiba niste "sentimente" pentru el, dar ea fiind casatorita.Bine dar nu se poate vedea cu acel individ deoarece distanta este foarte mare dar converseaza prin chat si telefon. Iar eu sunt stiu de "relatia" asta si nu mi se pare corect fata de unchiul meu. Ce as putea face? Am vrut sa-l sun sau sai trimit mesaj pe chat ca sa ia distanta de matusamea, pentru ca o sa-i spun la sotia lui, sau sa vorbesc cu ea sai sp ca, daca nu inceteaza cu tampenia asta va afla uicamio.Nu stiu ce sa fac.Va rog dati-mi un sfat! Rog seriozitate!

3 răspunsuri:
| ina_4952 a răspuns:

Spune-i matusii tale ca relatia care o are cu unchiul tau este prea valoroasa ca sa o poata pierde. Tipul cu care vb. poate sa fie un vagabond. Iar daca nu inceteaza cu prostia asta, Du-te si locuieste cu parintii tai.Si apropo, spune-i lui unchiu-tau. daca nu vrea matusa-ta sa inteleaga, sa se desparta de unchiul tau. pun pariu ca unchiul-tau este un om minunat si foarte de treaba.
FUNDA?

| andreea_1432 a răspuns:

Nu spune nimic...
nu e treaba tawinking
doar multumeste-i ca te-a crescutwinking

| QuadruplePersonality a răspuns:

Intradevar, nu e corect fata da unchiul tau. Intai, incearca sa vorbesti cu ea, si daca nu vrea sa opreasca toata sarada, vorbeste cu acel individ.
Daca nu se rezolva nimic, ori vorbesti cu cineva in care ai incredere, ca sa vorbeasca cu matusa ta, ori vorbesti cu unchiul tau.

Succes.