| Andrewq2010 a întrebat:

Buna,am o problemă foarte mare și sunt disperată! Un băiat mă amenință că modifica o poza cu mine și o face nud dacă nu fac ce zice el.Ce aș putea să fac ca să șteargă poza?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| SapLla a răspuns:

Dacă o postează undeva sau trimite pe rețelele social media poți să te duci la poliție.Sau dacă ești minoră/minor vorbeștii cu părinții tăi că după stiu ei ce să facă.Nu face ce zice el nu te lasă călcată în picioare.Cum a zis Voinescu Cătălin în răspuns degeaba dai contul noi nu avem ce să facem. Sper ca la finalul zilei totul să fie ok! Sănătate!

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta-i santaj si postare de nuduri, adica pedeapsa cu puscaria si nu glumesc!
Anunta-ti parintii ca esti santajata, sau mergi la politie!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Faci o plângere la poliție.

| Mosotti a răspuns:

Inregistreaza convesatia sau ce scrie si pune-o acolo daca face asta.

Si daca pune sa puna! Aia e. Nu te pune cand faci o crima sau ceva rau.
Daca-ti zice cineva ceva, demonstrezi ca e fake si zici si cine alora ce vad.

Fa si plangere la politie cu dovezi clare. Capturi de ecran, aplicatie de inregistrare pe tel video care sa-ti inreg ce se intampla pe ecran si nr de la care vine, daca e audio e aplicatie care inregistreaza convorbirea, eu am de ex call recorder, fi desteapta.
Nu ceda, ca daca cedezi o sa-ti ceara din ce in ce mai multe.

Asta merita bataie din aia serioasa. Doar asa sterge poza, insa nu e cazul ca nu ai un anturaj din asta.
Fa cum am zis si cum zic colegii.

| dullcat a răspuns:

Buna.Fa capturi de ecran la mesajele de amenintare si vezi mai apoi cum decurge treaba.Stai linistita, cel mai probabil e numai gura de el, deci nu accepta nicio forma de santaj. Vorbeste cu parintii daca situatia degenereaza.

| LoveSleep a răspuns (pentru dullcat):

Eu zic sa faca ce spune tipul, ca nu e de joaca cu asa ceva.
Sa-i dea omului pozele nud, ca altfel modifica el cateva si le pune pe net.

| Andrewq2010 explică (pentru LoveSleep):

E pur și simplu o poza cu fața mea, la care el a spus că o modifica să pară nud

| Mosotti a răspuns (pentru LoveSleep):

Ce nu e de joaca? Doar nu a facut infractiuni si o pune acolo, daca o pune aia e.
Ea trebuie sa aiba dovezi ce a zis ala si cu nr de tel si sa arate si la politie dar si la cei ce ar vedea-o nud ca sa se prinda ca e fals.

Eu de ex daca vad pe una nud pusa undeva nu rad, nu o condamn nici daca ea a vrut asta, ce rau face?
Mda, daca punea dovezi ca a furat, batut, omorat om, animal, atunci nu era de joaca.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ameninta-l si tu cu politia. Care pierde mai mult? Tu ca vezi o poza publica cu tine fake nud? Sau el care va avea cazierul patat?

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Degeaba ne dai noua contul astuia. NU avem noi cum sa-ti rezolvam problema. Lasa-l sa incerce intai ceea ce a spus ca va face. Iar daca ai o relatie buna cu parintii, o sa le explici cumva...