Dacă o postează undeva sau trimite pe rețelele social media poți să te duci la poliție.Sau dacă ești minoră/minor vorbeștii cu părinții tăi că după stiu ei ce să facă.Nu face ce zice el nu te lasă călcată în picioare.Cum a zis Voinescu Cătălin în răspuns degeaba dai contul noi nu avem ce să facem. Sper ca la finalul zilei totul să fie ok! Sănătate!
Asta-i santaj si postare de nuduri, adica pedeapsa cu puscaria si nu glumesc!
Anunta-ti parintii ca esti santajata, sau mergi la politie!
Inregistreaza convesatia sau ce scrie si pune-o acolo daca face asta.
Si daca pune sa puna! Aia e. Nu te pune cand faci o crima sau ceva rau.
Daca-ti zice cineva ceva, demonstrezi ca e fake si zici si cine alora ce vad.
Fa si plangere la politie cu dovezi clare. Capturi de ecran, aplicatie de inregistrare pe tel video care sa-ti inreg ce se intampla pe ecran si nr de la care vine, daca e audio e aplicatie care inregistreaza convorbirea, eu am de ex call recorder, fi desteapta.
Nu ceda, ca daca cedezi o sa-ti ceara din ce in ce mai multe.
Asta merita bataie din aia serioasa. Doar asa sterge poza, insa nu e cazul ca nu ai un anturaj din asta.
Fa cum am zis si cum zic colegii.
Buna.Fa capturi de ecran la mesajele de amenintare si vezi mai apoi cum decurge treaba.Stai linistita, cel mai probabil e numai gura de el, deci nu accepta nicio forma de santaj. Vorbeste cu parintii daca situatia degenereaza.
E pur și simplu o poza cu fața mea, la care el a spus că o modifica să pară nud
Ce nu e de joaca? Doar nu a facut infractiuni si o pune acolo, daca o pune aia e.
Ea trebuie sa aiba dovezi ce a zis ala si cu nr de tel si sa arate si la politie dar si la cei ce ar vedea-o nud ca sa se prinda ca e fals.
Eu de ex daca vad pe una nud pusa undeva nu rad, nu o condamn nici daca ea a vrut asta, ce rau face?
Mda, daca punea dovezi ca a furat, batut, omorat om, animal, atunci nu era de joaca.
Ameninta-l si tu cu politia. Care pierde mai mult? Tu ca vezi o poza publica cu tine fake nud? Sau el care va avea cazierul patat?
Degeaba ne dai noua contul astuia. NU avem noi cum sa-ti rezolvam problema. Lasa-l sa incerce intai ceea ce a spus ca va face. Iar daca ai o relatie buna cu parintii, o sa le explici cumva...
Biby întreabă: