| Sara2 a întrebat:

am o problema foarte mare va rog sa ma ajutati cu un sfat bun, in urma cu o luna am inceput sa comversez cu un baiat pe mes si-am zis de multe ori ca am prieten si ca nu poate fi nimic intre noi si nu vrea sa inteleaga, si in seara asta m-a jignit m-a facut in toate felurile m-a amenintat imi e teama sa nu se razbune si sa puna poze cu mine pe vreun site sau sa ma vada pe strada si sa ma recunoasca sau sa ii spuna cine stie ce prietenului meu (daca sunt cu el) tipul e foarte periculos cum pot afla daca a pus vreo poza de-a mea cu cine stie ce mesaj pe vreun site? ma simt foarte jignita si ranita plang continuu

7 răspunsuri:
| Brotacelu a răspuns:

Daca te-a manat si pe tine in c** sa ii trimit 100 de poze, una era de ajuns...

Tipu se da smecher, nu cred ca vie dupa tine sau sa puna poze pe net. au si aia demnitatea lor la poze [ trebuie sa ai anumite caracteristici] laughing
si cine te-a pus sa vb cu ala daca nu intelegea ca ai prieten?

distractie placuta

| Brotacelu a răspuns:

La partea cu "Tipu se da smecher, nu cred ca vie dupa tine sau sa puna poze pe net. au si aia demnitatea lor la poze [ trebuie sa ai anumite caracteristici]" ma refeream:
- Ca nu esti o pitzipoanca, care face poze in oglinda de la baie, isi lungeste buzele un metru cand face poza sau alte lucruri caracteristice "speciilor" de mai sus.

Daca e asa... e cam naspa.

Te-am pupat

| Jupiter a răspuns:

Sunt slabe sansele sa puna poze cu tine pe site-uri si daca pune, sunt slabe sansele sa te afecteze cu ceva asta. Nu mai plange pentru ca nu rezolvi nimic si fii optimista. Spune-i prietenului tau lucrurile astea si invata ceva din asta.

Răspuns utilizator avertizat
| marissa a răspuns:

Alinutza, da' de ce postezi tu poze cu tine? Ce ti se intampla acum tie e ceva foarte frecvent pe internet.Sa-ti fie invatatura de minte sa nu dai relatii despre tine sau apropiatii tai.Cu prietenul tau poti discuta ce ti s-a intamplat ( intr-un scenariu de cosmar ar putea avea o legatura cu tipul de pe internet, dar asta nu-i musai ). In ultima instanta il poti reclama la politie, exista o procedura in sensul asta, dar nu stiu exact pasii.Era o reclama la tv, nu demult, in legatura cu victimele abuzului de limbaj pe internet. Tu n-ai vazut ca si pe youtube e plin cu filme puse de looseri, ca sa le faca in ciuda fetelor la care nu mai au sanse sa ajunga? Trebuie sa fii responsabila cu faptele tale, ca tu incasezi rezultatele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i ignore si gata! Nu cred sa iti apara vreo poza pe undeva, nu-ti bate capul cu el. Daca vede ca te sparie mai rau o sa faca.Intrerupe orice legatura cu el.

| Roxana x a răspuns:

Eu spun sa te calmezi si sa nu te mai complici atat. da'i ignore si ai terminat orice discutie. Ce? daca e nu poti sa pui si tu poze cu el pe un site de gay sau ceva?laughing Dar nu cred ca e cazul.asa ca.RELAX!