Daca te-a manat si pe tine in c** sa ii trimit 100 de poze, una era de ajuns...
Tipu se da smecher, nu cred ca vie dupa tine sau sa puna poze pe net. au si aia demnitatea lor la poze [ trebuie sa ai anumite caracteristici]
si cine te-a pus sa vb cu ala daca nu intelegea ca ai prieten?
distractie placuta
La partea cu "Tipu se da smecher, nu cred ca vie dupa tine sau sa puna poze pe net. au si aia demnitatea lor la poze [ trebuie sa ai anumite caracteristici]" ma refeream:
- Ca nu esti o pitzipoanca, care face poze in oglinda de la baie, isi lungeste buzele un metru cand face poza sau alte lucruri caracteristice "speciilor" de mai sus.
Daca e asa... e cam naspa.
Te-am pupat
Sunt slabe sansele sa puna poze cu tine pe site-uri si daca pune, sunt slabe sansele sa te afecteze cu ceva asta. Nu mai plange pentru ca nu rezolvi nimic si fii optimista. Spune-i prietenului tau lucrurile astea si invata ceva din asta.
Alinutza, da' de ce postezi tu poze cu tine? Ce ti se intampla acum tie e ceva foarte frecvent pe internet.Sa-ti fie invatatura de minte sa nu dai relatii despre tine sau apropiatii tai.Cu prietenul tau poti discuta ce ti s-a intamplat ( intr-un scenariu de cosmar ar putea avea o legatura cu tipul de pe internet, dar asta nu-i musai ). In ultima instanta il poti reclama la politie, exista o procedura in sensul asta, dar nu stiu exact pasii.Era o reclama la tv, nu demult, in legatura cu victimele abuzului de limbaj pe internet. Tu n-ai vazut ca si pe youtube e plin cu filme puse de looseri, ca sa le faca in ciuda fetelor la care nu mai au sanse sa ajunga? Trebuie sa fii responsabila cu faptele tale, ca tu incasezi rezultatele.
Eu spun sa te calmezi si sa nu te mai complici atat. da'i ignore si ai terminat orice discutie. Ce? daca e nu poti sa pui si tu poze cu el pe un site de gay sau ceva? Dar nu cred ca e cazul.asa ca.RELAX!
UnchiulRamiz întreabă: