| CarameleCuLapte a întrebat:

Bună am o problema la scoala, deci sunt fata și sunt în clasa a 6a și la scoala ăsta sunt venită de asta anul trecut în martie, bun și diriginta are cea mai buna părere despre mine ca învăț bine și sunt cuminte, și acum vreo 3 luni o fata imi dădea cu palme în cap și vorbea urat cu mine și I-am spus dirigintei chestia asta și ea a spus ca nu este adevărat și ca mine, iar apoi majoritatea clasei I-am luat apărarea, Noroc ca avem camere e supraveghere în clasa și diriga a văzut adevărul ca defapt eu aveam dreptate, bun și ieri ultima ora am avut ora de franceza, bun și la ora de franceza doamna profesoara este venită în scoala de anul acesta și este mai în vârstă are vreo 60 de ani, și unii copii de la mine din clasa își bat joc de ea sa zic asa, și putini sunt care scriu la ora ei, eu scriu la ora de franceza numai ca nu am carte ca nu am primit, și astăzi când diriga a venit în clasa copiii I-au spus dirigai ca cică ieri Mi-am bătut joc de doamna e franceza și eu am spus ca nu este adevărat iar apoi toată clasa a spus ca ba da (băieții și o fata) și eu am spus ca colegii pun manele pe telefon la ora de franceza (este adevarat) și mint despre mine ca sa își ia vina, și după 2 ore am ieșit de la scoala, eram cu o fata, și am vazut-o pe diriga supărată, oare de ce? Oare pe mine asa degeaba? Știu ca nu am făcut nimic dar mă simt parțial vinovata pentru ca ieri la ora de Franceza mi-a atras atenția doamna de franceză sa fiu atenta dintr un motiv minor, și eu am spus :"ce am făcut doamna?" Oare credeți ca a văzut chestia asta diriga pe camera? Este grav ce am făcut? Funda!

4 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Spune-i dirigintei sa se uite pe camere si sa vada tot, daca nu te crede.
cred ca ar trebui sa te muti de acolo.

| BadAngel3 a răspuns:

Te stresezi prea tare

| ShaOfHatred a răspuns:

Nu cred nimic din ce ai scris.

| IAmTheLegendary a răspuns:

Soro, mai lucreaza inca 2 ani la gramatica si dupa mai vorbim... Si eu sunt in clasa a 6-a, si nu gresesc asa multe cuvinte ca tine... laughing. Apropo,, nu prea cred nimic, scuze. sad