Este chiar asa de greu sa le spui parintilor tai ce ne-ai spus noua aici?
Esti penibilă.
Nu este nimic penibil. Nu vreau sa le spun parintilor asa ceva.
E problema ta daca nu vrei sa le spui. Parerea mea este că faci o mare greseala.
Ce cauti tu la parinti tai si sa o faci tu pe salvatoarea sorei tale care este minora, tu favind acum 22 de ani din ce spui?
Cine sa te creasda p[e tine dupa 15 ani, poti minti, daca era ce spui te-ai fi dus atunci, auzi ai fost abuzata, de unde stii? aveai 7 ani cine stie ce ti sa paprut, cine stie ce inseamna pentru tine abuzata sexual.
Cred ca spui povesti, mai bine lasa pe sora ta in pace, cauta un barbat, nu te mai ocupa de minori, cine stie poate ca o sa abuzezi tu de sorata
Mai bine abuzeaza sexual pe unu de seama ta, lasa-i pe cei mici in lumea lor.
Spune-i mamei tale ca a esuat total in viata
Vezi ca cineva te-a facut idioata, dar tu probabil crezi ca este un compliment Vezi mesajul lui StoicAnalysis.Vai de capu tau, nu-i de mirare ca locuiesti inca cu parinti, probabil sora ta de 5 ani este mai desteapta ca tine
Nu stau cu parintii inca de când aveam 18 ani. Si... ti se pare ca mi-as face timp sa raspund tuturor barbatilor care duc lipsa?
Esti cea mai idioata persoana... Lumea nu are nevoie de martiri imbecili. Datoria ta a fost inca de la inceput sa le spui a lor tai si in special la politie, ca ai fost abuzata. Faptul ca nu ai spus, a fost cea mai mare greseala din viata ta. Pentru ca, in primul rand, l-ai lasat liber si fara repercusiuni, pe acest animal pe care il numesti tu frate, si in al doilea rand, tu nu ti-ai oferit impacare si ai suferit de traume pe care le tragi si acum, nepovestind si neanuntand pe nimeni.
Ai preferat sa nu spui nimic, si ai lasat problema nerezolvata. Tu tot ce ai facut, a fost sa ascunzi mizeria sub pres. Te feresti sa pari egoista, dar esti cea mai egoista persoana, pentru ca prin lipsa ta de responsabilitate, ai lasat liber pe strazi, un maniac care crede ca poate scapa usor, si care poate pune in pericol alte vieti.
Acum stii ce o sa se intample? Nu o sa poti dovedi cu nimic si nu o sa te creada nimeni daca ai omis de atatia ani lucrul asta.
Ce pot sa zic, ai fost "creier"
Sa fie acest mesaj clar pentru toata lumea. Daca ati suferit din urma unui abuz, nu stati in frica si in liniste. Ca veti suferi inzecit pe toata perioada vietii. Lucrurile astea nu trebuiesc tinute in umbra. Pentru ca incurajati oamenii sa fie rai si nemilosi, iar voi veti avea traume care va vor lasa lezati pe viata.
Da. La 7 ani aveam datorii...
Nu e o scuza. Ca puteai sa le zici cand iti venea mintea la cap, adica macar la cativa ani dupa. Nu acum.
Hooop hoop! Stai asa! Vorba lui Vadim Tudor " sa vorbim pe liniște " DE CE ALA nu este în pușcărie? Cum te-a abuzat sexual și umbla liber? Sau a fost cazat pe " undeva " și l-au eliberat? Ne spui tot?
Care e treaba?
Știau părinții tăi de asta? Au ascuns? Au tăcut?
Este grav ce zici tu pe aici!
Am precizat faptul ca nimeni nu stie nimic. Nu vreau ca parintii sa se simta prost din cauza acestui eşec si nu vreau sa aud din gura cuiva " de ce nu ai vorbit".
Tu realizezi ca ești complice prin tăcere și ca maniacul ala oricând poate repeta ce a făcut cu tine și cu un copil din familie sau un străin?
Dacă tu spuneai și părinților nu le pasa sau încercau sa ascundă fapta cum mai fac unii sa nu le " distrugă viitorul " celor mari era o alta treaba dar dacă tu ai ținut ascuns este rău!
Adevărat ca este traumatizant un abuz sexual mai mult ca vine de la un membru de familie dar TACEREA victimelor LE da lor CURAJ sa mai comita alte orori!
Si ce ai vrea sa fac acum? Au trecut 15 ani. Nu vreau sa mai stiu nimic si nu vreau sa il vad. Nu am de gând sa deschid acest subiect cu cineva cunoscut. Nu sunt complice, vreau doar sa reuşesc sa trec peste si sa imi vad de viata.
Faci cum crezi! Dar dacă peste niște ani vei afla ca a mai abuzat alt copil din familia ta sau a altuia te va chinui asta și mai mult!
DA! Cei ce fac asta o vor mai face!
Acum el se simte sigur și puternic.
Nu am ce sa fac.
Daca nu vrei sa se auda din gura cuiva,, de ce nu ai vorbit", rezolva-ti problema singura.
Faci o mare greseala ca ascunzi asa ceva de parintii tai.
Singurul mod sa-ti aduci pace in suflet e sa te destăinui părinților, nu sa suferi asemenea trauma pe viata. Vei vedea, te vei elibera. Adică ttu suferi și ticălosul își vede fericit de viata lui. Vezi ca jntr-un mod sau altul va trebui sa plătească, e absolut normal.
Te rog, fă ce trebuie, meriti sa-ti alini durerea, sa se afle adevărul, iar el merita sa fie văzut exact precum.m este, nu sa imbrace straie false, și sa-ți manipuleze familia.
Îmi pare rău să aud prin ce ai trecut, ai tot suportul meu, măcar prin cuvinte, as vrea sa te iau de manuta si sa-l demasc pe mizerabil.
Cheers
Problema este ca deschizi acest subiect cu niste necunoscuti, adica noi de aici. In acest fel nu rezolvi nimic.
Tot complice esti.
E simplu le spui părinților tai prin ce ai trecut chiar dacă îți este teama doar asa îți poți salva sora acum nu mai este vorba despre tine ci despre sora ta!
Adica cum "s-au impacat"? De la ce erau certati daca ei nu stiu nici in ziua de azi ce ti-au facut?
Mai devreme sau mai tarziu tot se vorcunoaste. Sunt frati.
Ai gresit enorm ca nu ai spus parintilor ce ti-a facut. Nu mai gresi in continuare, mai ales si cu sora ta.