Pai de ce nu poti?
Ca tu il iubesti, dar nu vrei sa fi cu el?
Mi se intampla, doar ca eu sunt genul de persoana rautacioasa si cu "inima de piatra", asa ca nu-mi e prea greu sa ascund asta.
Incearca!
Doar ca daca il iubesti, el e cu alta, si nu te mai place. Nu prea ai ce face
Si de ce nu poti?
Iar eu sunt genul de persoana."pohuista"nii totuna de toti chair si de cel pe care il iubesc
Dar eu nu prea vreau sa fiu cu el.
Doar ca-l plac vreo 12 %
Doar ca eu am fost 3 ani jumate. Totusi daca ajungi sa nu-l mai iubesti/placi, ti-e SUPER bine.
Doar ca e mai greu sa-l uiti. Si mie mi-a fost, pana nu am mai fost 1sapt., 2sapt...si asa, acum toata ziua jucam carti, si vorbim intr-una, suntem prieteni la catarama.
Doar uita-l. Incearca! O sa te simti SUPER bine cu el si prietenii dupa!
Incerc sa-l uit dar nu pot ...amvem o piesa pe care o ascultam mereu cind eram u el si acum cind o aud parca ma infibge in inima cu ceva
Si eu ascult cate o data muzica si ma apuca plansul, pentru ca el a fost prima iubire, si stand langa el imi dadeam seama ca ca el nu mai e nici unul...dar am cam trecut si peste asta, chiar daca si in momentele actuale mai plang, nu poate sa-mi treaca chestia asta
Dar nu mai asculta muzica aia. Sterge pozele cu el, TOT ce ai cu el.
Bine asa am sa fac..mersy pentru sfat
Niciodata sa nu te inzosesti tu sa inviti un baiat la o intalnire daca o va face el bine, iar daca nu inseamna ca nu te iubeste...iar chestia asta va duce la faptul ca tu trebuie sa mergi mai departe si sa il lasi in pace dar si cand te va ruga chiar implora sa iesi cu el sa nu accepti...
AndrewTate7789 întreabă: