Buna.Am o problema si jur ca nu mai stiu cum sa o gestionez.Nu ma mai stiu controla nici pe mine in momentul asta.Deci eu am trecut prin ani grei de bulimie, anorexie etc.Acum am nutritionisti personali, sunt sportiva.M-am accidentat si oricum nu stateam foarte bine psihic din cauza asta, nutritionistii mi-au spus ca sarbatorile astea sa ma bucur de mancare si de toate caci voi avea timp sa imi intru in forma.Am venit acasa in Romania.Acum ca vine Anul Nou au venit niste neamuri, care nu o sa uit niciodata ca mereu, de cand eram mica nu ma suportau pentru simplul fapt ca sunt de culoare si ca seman cu tata.Mereu mi-au taiat aripile si mereu au incerca sa ma descurajeze, sa nu mai spun ca pe toti ii felicitau cand luau cate un 10 la scoala si eu cand ieseam cu zeci de medalii de la kickbox, strâmbau din nas si spuneau ca este doar un sport.Acum, au intrat linistiti in casa, am incercat sa ii suport cat am incercat, au inceput cu mizerile si ordinariile lor sa incerce sa primeasca sfaturi, analize si medicamente gratis de la mama.Am tacut din gura, apoi s-au legat de firma tatei, au incercat si de acolo sa faca rost de niste materiale, iar am tacut.Pana cand am luat o bucata de prajitura de pe masa, au inceput sa isi dea coate.Cand am auzit " asta iti spune nutritionistul" " ti-am spus ca asta este doar un sport".Si atunci nu am mai putut sa tac.Am inceput sa tremur de nervi si am inceput eu cu " nu vedeti in... a mea ca sunteti toti niste grasi imputiti" " nu ati facut sport la viata voastra si veniti sa imi comentati mie" si i-am scos afara.Asa nervi nu am avut de cand ma stiu, eram incontrolabila.Acum va rog spuneti-mi cum sa ma calmez caci serios vorbesc ca nu mai pot nici gândi lucid.Ma gandesc doar la o răzbunare pentru toti anii in care m-au umilit, mi-au taiat aripile si ma faceau sa plang seara de seara facandu-ma sa cred ca eu nu sunt indeajuns cand erau doar 2 probleme( seman cu tat pe care nu-l halesc si nu imi place scoala). Inca o data: va rog dati-mi metode sa ma calmez, tremur incontinuu
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.117.91.116) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro