| Zdubb a întrebat:

Am o problema si nu vreau sa intru prea mult in detalii.Am vorbit aseara cu iubitul meu si am ajuns la un subiect care pe mine ma cam deranjeaza.El imi spune ca ma iubeste (cica)etc, dar aseara mi-a dat dovada ca nu.Mi-a spus ca spera sa nu ma supar daca voi auzii de la prietenii lui ca s-a culcat cu altele...deci nu poate traii fara....mda.Daca ma iubeste, trebuie sa ma astepte, nu?! Voi ce credeti?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un barbat asteapta o femeie exact atat timp cat considera el ca merita femeia respectiva.

| jhonny999 a răspuns:

Trebuie sa gindesti profund si sa ei decizia corecta caci este viata ta in joc.
Daca ajungeti la casatorie sa nu crezi ca isi va schimba atitudinea datorita unei bucati de hartie.Parerea mea sa iti cauti persoana care te merita.
In viata sa nu calculezi decit faptele, vorbele conteaza foarte putin.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Ce iubit mai ai si tu laughing ala nu merita sa aiba nici o fata ca prietena, sa zicem ca peste 10 ani esti atrasa fizic de un tip si ajungi sa te culci cu el doar o singura data din curiozitate, trebuie sa stie cineva asta? nuwinking baiatul asta de care scrii nu doreste decat sex de la tine asa ca ...pasi pe covoras, o faci numai cand simti tu ca esti pregatita, dar cu cine merita nu cu cine este doar frumos la moaca

| piticelm a răspuns:

Si daca il lasi sa se duca la altele ce are? stii tu ''pe curve le f**, cu tine fac casa''happy

| Zdubb explică (pentru piticelm):

Crezi ca ar fi bine sa il las? Adica, asta nu inseamna ca ma insala?

| piticelm a răspuns (pentru Zdubb):

Si cel mai mare fustangiu si golan se linisteste daca vede ca il lasi liber,pentru ca se plictiseste si tot la tine vine. Unui om daca ii spui ''nu face aia'' el chiar aia face,exact si cu drogurile,ele sunt interzise,da? pai de asta oamenii le consuma,pentru ca sunt interzise. Exact cu marul cu Adam si Eva, daca Dumnezeu le-a interzis un anumit mar, exact la ala s-au dus, daca nu le interzicea, nu aveau cum sa il gaseasca.Eu gandesc altfel si asa si asa, si din punctul barbatilor si din punctul meu ca fata.Ce face cu tine, ramane cu tine, are cineva o vorba ''nevasta frate, restul' e cancan''.