| Fundă25 a întrebat:

Buna!
Am o problema. Sunt cam enervanta uneori, si nu prea suport pe toata lumea. Ce as putea face pentru a imi schimba comportamentul? Imi doresc sa fiu mai suportabila si sa nu ma mai enervez usor.

Multumesc.:*!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| mami a răspuns:

De ce nu iti impui acest lucru = autocontrol si incearca extraveral

| Available a răspuns:

Sincer nu stiu ce sa-ti zic fiindca eu sunt in aceeasi situatie dar eu nu vreau sa ma schimb fiindca altfel si-o ia toata lumea in cap si isi bate joc de mine. Ex niste colege (4 la nr) s-au dus decat ele din toata clasa la cancelarie sa duca toata cadourile la profesori.Si mi-au venit nervisorii si am tipat la ele si am zis tot ce aveam pe creier.Si...m-am eliberat. Ce bine m-am simtithee hee

| Fundă25 explică:

@gianinutza1 Cum ii enervez thinking Pai, de exemplu cand zic ceva simplu de inteles, iar o persoana zice ca nu a inteles (de exemplu cand spun "am cazut si m`am lovit"; persoana respectiva spune "de ce te`ai lovit?" si era logic aici) eu spun ca e proasta, pentru ca la randul ei si acea persoana m`a jignit. Sau, cand zic ceva ce nu ii convine unei anumite persoane ea zice "Mata!" iar eu zic "Este obsedata sau ce`ai?" la care ea imi raspunde cu un tupeu josnic, de imi vine sa-i dau una, dar ma abtin. Nu prea stiu sa iti explic, dar sper ca ai inteles ce vroiam sa spun. happy

| Fundă25 explică:

@mami mi-am impus acest lucru, dar degeaba. Dupa ceva timp (2-3 zile) sunt la fel. Tac si inghit la momentul respectiv, iar dupa cateva zile, spun tot. straight face

| pinkflower a răspuns:

Cand esti in preajma cu cineva si te enerveaza incearca sa nu te enervezi si spuni in gandul tau " gata nu ma enervez ca nu este inervant " sau ceva de genul iar apoi cand te va inerva altcineva nu o sa mai fi asa pentru ca te-ai obisnui sa fi enervata iar dupa o sa fie pentru tine un obicei iar nu o sa te mai deranjeze. Iar cand tu enervezi pe cineva, ma gandesc ca il enervezi prin vorbe iar de aceea inainte de a vorbi te gandesti iar apoi vorbesti ca sa nu spuni prostii si intreaba-te pe tine sa vezi daca ce spuni te enerveaza iar daca nu te enerveaza atunci nici pe cei din jur nu-i va enerva. Succes. funda?