Sincer nu stiu ce sa-ti zic fiindca eu sunt in aceeasi situatie dar eu nu vreau sa ma schimb fiindca altfel si-o ia toata lumea in cap si isi bate joc de mine. Ex niste colege (4 la nr) s-au dus decat ele din toata clasa la cancelarie sa duca toata cadourile la profesori.Si mi-au venit nervisorii si am tipat la ele si am zis tot ce aveam pe creier.Si...m-am eliberat. Ce bine m-am simtit
@gianinutza1 Cum ii enervez Pai, de exemplu cand zic ceva simplu de inteles, iar o persoana zice ca nu a inteles (de exemplu cand spun "am cazut si m`am lovit"; persoana respectiva spune "de ce te`ai lovit?" si era logic aici) eu spun ca e proasta, pentru ca la randul ei si acea persoana m`a jignit. Sau, cand zic ceva ce nu ii convine unei anumite persoane ea zice "Mata!" iar eu zic "Este obsedata sau ce`ai?" la care ea imi raspunde cu un tupeu josnic, de imi vine sa-i dau una, dar ma abtin. Nu prea stiu sa iti explic, dar sper ca ai inteles ce vroiam sa spun.
@mami mi-am impus acest lucru, dar degeaba. Dupa ceva timp (2-3 zile) sunt la fel. Tac si inghit la momentul respectiv, iar dupa cateva zile, spun tot.
Cand esti in preajma cu cineva si te enerveaza incearca sa nu te enervezi si spuni in gandul tau " gata nu ma enervez ca nu este inervant " sau ceva de genul iar apoi cand te va inerva altcineva nu o sa mai fi asa pentru ca te-ai obisnui sa fi enervata iar dupa o sa fie pentru tine un obicei iar nu o sa te mai deranjeze. Iar cand tu enervezi pe cineva, ma gandesc ca il enervezi prin vorbe iar de aceea inainte de a vorbi te gandesti iar apoi vorbesti ca sa nu spuni prostii si intreaba-te pe tine sa vezi daca ce spuni te enerveaza iar daca nu te enerveaza atunci nici pe cei din jur nu-i va enerva. Succes. funda?
Capi întreabă: