anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema urgenta! Joc Sims 2 si cand vreau sa bag o parola pentru bani(scuze ca triseztongue)stiti ca tebuie sa apesi ctrl, shift si c. apoi trebuie sa apesi pe o litera la intamplare si sa dai enter. apoi bagi parola si dai enter.eu apas pe m si pana acum nu mi s-a intamplat nimic, dar de 3 saptamani, cand apas si bag m si dau enter se intampla ceva ciudat.ma duce direct la desktop si cand ma uit in bara vad ca imi iese si din joc. ce se intampla? pls ajutor urgent. dau fundita!
P. S.:are litera ceva pentru ca mereu am folosit-o.

Răspuns Câştigător
| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Pai nu mai face asa.deci:intri in joc, dai ctrl, shift si c.si apoi scrii motherlode.si din nou ctrl shift si c...si motherlode.pana faci cati bani ai nevoie.nu mai scrie litere.

sper ca ti-am fost de folos

fundita?big grin

3 răspunsuri:
| *Lyttle.me* a răspuns:

Mai usor faci asa: Ctrl Shift si C si apesi pe butonul de sub Esc si iti apare lista mare apoi pui codul motherlode si dai enter si apoi apesi pe sageata aia de sus de la tastatura si-ti reapare codul motherlode si iar apesi enter si uite asa pana ajungi la suma pe care o vrei ca sa numai stai sa scrii iar sa dai enter dupa aia iar sa scrii. E mai usor asahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate.si eu caut un raspuns...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o problemastraight face Decand am Windows 7 ( am avut si BatMan si al fel mi s eintapla) Cum sa va zic. uneori cand intru si vreau sa dau chat, flirt, admire. din astea pe un sim sau pe obiecte. nu pot! Imi dispar meniurile foarte repede! Nu stiu ce se intampla! Niciodata nu mi-a facut asastraight face Are windowsul ceva? Si mai e ceva, nu-mi mai da voie nici sa construiesc, iar uneori imi da si aplication has crashed.Numai inteleg nimic. Am simsurile cumparate, CD cumparat din magazin si este original. Am sims 2, bon voyage, season, am avut nightlife, Pets.Doar atat am instalat dar niciodata nu mi-a facut asa. crying Va rog ajutati-masad (Folosesc coduri, dar niciodata nu mi s-a intamplat ceva de la codstraight face )Si pe unele obiecte, nu pe toatestraight face