Deci da este o femeie frumoasa.Acum daca neaparat vrei sa iei contact cu ea are pagina Facebook si trmite-i mesaj acolo.Dar daca vrei sa te dezindragostesti gindeste -te cum arata nefardata, fara zimbet si nervoasa rau pe tine ca ceva nu ai facut cum trebuie.Inchipuieste-ti isterica si care iti face viata o mizerie.Asta daca vrei sa nu mai tii la ea.Dar daca da atunci ia contact cu ea pe Facebook.
Deci zici ca daca tu vezi persoana de care esti indragostit/a fara machiaj si nefericita, nervoasa etc nu iti mai place de ea?
Eu sunt femeie, dar in mod sigur chiar daca mi-a placut foarte mult de cineva in momentul in care a devenit dur cu mine mi-a omorit toate sentimentele.M-am gandit ca si la barbati exista o limita a comportamentului feminin dupa care ei trag o linie si spun:pana aici a fost, ma uit de acum dupa alta.
Stiu, bine ca nu mai stai langa el, din moment ce ai scris la trecut. Ai gandit bine, dar ma refeream la faptul ca nu ar fi ceva practic, ar fi o proiectie a mintii si din ce ai zis asa reiesise in ochii mei. Nu am vrut sa para ca te atatc sau ceva
Multumesc e ok