| Lyndsey a întrebat:

Am o sora de 15 ani. E desteapta, adica are note bune, dar se streseaza exagerat de mult. Vine de la scoala si nu face nimci decat sa stea cu capul prin carti. Mama o mai cearta, fiindca plange ca se teme sa nu ia note mici, se teme sa nu scada din clasament(e prima pe clasa, clasa a 9-a). Acum e si bolnava, ia si injectii, vitamine, si o tot supara pe mama ca e slabuta si nu se poate ingrasa. E oare asta un pacat( sa-si doreasca sa fie mereu cea mai buna)? Ce ar trebui sa faca? Multumesc anticipat! :/

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna Felicitări sorei tale, mult succes si multă sănătate, se vede că îi place școala si cartea, sigur doreste să ajungă o femeie de succes, sora ta este obisnuită să ia note mari deoarece ea si munceste pentru ele(note), iar cînd nu ia 10 la toate materiile normal că se supără si plînge, este ca si la servici muncesti peste program si patronul nu i ti dă in plus nimic la salariu, nu este corect, românul are tendinta de a discrimina, fie că esti elev sau muncesti intr o firmă ei vor să le muncesti mult pentru nimic. Oricum sora ta ar trebui să se ingrjească si de sănătatea ei, că dacă se îmbolnăveste nu mai poate face nimic. Încă odată mult succes sorei tale si multă sănătate.

| neutrino a răspuns:

Ajutati-o si oferitii tot sprijinul de care are nevoie pentru a ramane pe locul intai.

| Lyndsey explică (pentru neutrino):

E sanatatea ei in joc.

| Lyndsey explică:

P.S.:Am uitat sa precizez ca vineri a plans pentru un 7 (nu mai are note de 7) si ca ieri a plans ca va lua luni intr-un test un 5(garantat).
Injectii ia pentru o infectie. :d

| мямιѕтєяισѕ a răspuns:

Si eu as plange daca as lua note de 5, dar eu as plange de fericire.

| AdiMrr a răspuns:

Ar trebui sa isi faca un fel de program. De ex. cand vine de la scoala mananca, se odihneste 30 min si se apuca de teme. Intre teme sa mai ia o pauza mica de 5 min. ca sa nu oboseasca. Nu trebuie mereu cel mai bun, trebuie sa ai note maricele fiindca conteaza la examen. Daca stie ca maine are un test mai greu sa repede mai mult la el si mai putin la meteriile banale. Leat de ingrasat, sa manance carne, mici carneti, sarmale (la ele te ingrasi mult) si dulciuri, astea sunt avantajele oamenilor care trebuie sa se ingrase. Sper ca te-am ajutat! Pup :*:* Funda? :3