| Ingerfararipi333 a întrebat:

Am o tema foarte interesanta si as vrea sa vad si cum raspundeti dumneavoastra. Daca si in ce fel o mostenire insemnata te-ar schimba radical. Cea mai buna argumentare primeste funda! Va multumesc

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Ei bine, acesta ar fi cu siguranță un test, căci nu ar trebui niciodată să ne lăsăm schimbați de lucruri materiale. Lucrurile materiale există pentru a ne creea un confort, deci a ne folosi de ele, nu de a ne atașa de ele și de a le permite să ne schimbe judecata, valorile. Cu sau fără averi ar trebui să rămânem la fel de simpli.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mostenirea de la parinti 2 imobile imi ajung.

| romeo78 a răspuns:

O "moștenire însemnată", aduce în primul rând, foarte multe rude necunoscute până atunci la "cerșit". De asemenea, dacă nu găsești un contabil autorizat bun, un broker serios, această moștenire se va pierde în vânt, fiind mai sărac decât înainte.
De asemenea, orice se moștenește trebuie să foe făcut rentabil, nu doar consumator.
De asemenea, a nu se uita de unde ai plecat, căci urcușul este greu, dar de coborât, se coboară foarte repede.
Dacă nu doriți să fiți din cei îmbogățiți și apoi sărăciți peste noapte, este bine să existe: cumpătare, modestie, credință, minte limpede.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Singura moștenire care poate schimba omul radical este viață veșnică. Adică te schimba dintr-un muritor intr-un nemuritor.

| Marius22222222222 a răspuns:

Pe mine sincer nu. As vrea ca ceea ce am in viata sa fie muncit de mine nu mostenit